Partyflock
 
­ Nederland

Femmes Fatales: louter vrouwelijke performers

gepubliceerd door , op
Femmes Fatales
30 oktober 2013
Op zaterdag 21 december 2013 zal de eerste editie van Femmes Fatales plaatsvinden. Het idee/concept is niet nieuw, maar toch is Femmes Fatales uniek. Uniek omdat voor de eerste keer de populairste Bossche vrouwelijke dj's en MC's van deze stad op één avond en op één podium zullen optreden. Vanaf het voormalige altaar in de Orangerie te 's-Hertogenbosch zullen de dames de lekkerste beats laten horen.
Ook al lijkt de dj-scene soms een mannenwereldje, niets is minder waar. Gelukkig zijn er steeds meer vrouwen die zich dj kunnen noemen. En wat voor....

Lady Lago
Lady Lago is half Portugees, half Nederlands en geboren in 's-Hertogenbosch. Sinds 2001 is Lady Lago bezig met zichzelf te ontwikkelen als dj artist. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want momenteel staat ze op nr. 1 in de Amerikaanse dance charts Daarnaast draait ze op verschillende plekken over de hele wereld.

Blondt
dj Blondt, geboren in 's-Hertogenbosch sinds 4 jaar actief als dj artist. De stijl van dj Blondt laat zich omschrijven als sexy, vrolijke en vrouwelijke muziek. Eerder trad ze op in Marokko, Spanje, Dubai en China.

Kit-T
Heeft haar ervaring opgedaan in de Bossche cafés jij & ik en Ushiwawa. Haar stijl, enthousiasme en variatie zorgen ervoor dat elk event een feest wordt. Inmiddels is ze van huis dj gepromoveerd tot een dj met landelijke bekendheid.

Floortje
Floor van Boxtel, ook wel bekend als dj Floortje / Flora Music. Nog maar 21 jaren jong maar al heel wat jaren bezig in de muziek industrie. In het weekend staat ze als resident dj in de Tic Tac te 's-Hertogenbosch en daarnaast wordt ze voor diversen evenementen door heel het land geboekt.

MC Lady Blizz
MC Lady Blizz a.k.a Bianca is gestart met zingen en dansen in een bar in 2005. Ze kwam op het idee om meer te gaan doen met haar stem en begon als MC. Inmiddels heeft ze al op meerdere grote feesten gestaan zoals Extrema Network Outdoor, Lakedance en Freshgroove.

Orangerie te 's-Hertogenbosch
Orangerie is een unieke en betoverende locatie in het hart van de Bossche binnenstad. De voormalige kerk met zijn prachtig uitgelichte muurschilderingen en sublieme decoraties maken van de Orangerie een stijlvolle en bijzondere locatie.

Femmes Fatales streeft naar een unieke ervaring. De locatie, programmering, geluid en licht en de muziek zullen perfect op elkaar aansluiten. De Orangerie biedt capaciteit aan bijna 1000 mensen. De entree tot dit event is slechts € 20,- (exclusief reserveringskosten). Kaarten zijn te koop via www.femmes-fatales.nl.

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Respect :)