Partyflock
 
­ Nederland

Back to the Core

gepubliceerd door , op
The Core
28 oktober 2013
Op 29 november, als de kou zijn intreden heeft gedaan, gebeurt er in het Dhoem Dhaam Warehouse iets speciaals. The Core presenteert het live debuut van De Sluwe Vos onder zijn alter ego Kontra. Zijn liveshow wordt ondersteund door Boston Strip's Mudde, het Franse housetalent Bambounou en het Zweedse techno koppel Skudge (live). Dhoem Dhaam is de nieuwe warehouse locatie van Amsterdam. Gevuld met een dik soundsystem is dit de industriële rauwe intieme locatie die terug gaat naar de basis; The Core.

De Sluwe Vos is de vaandeldrager van de UK sound uit Nederland, maar deze man heeft diepere gronden. Met Kontra Live neemt hij je mee op een reis door zijn muzikale inspiratie, van house naar techno met een gek randje. Ondersteund met 3d-‐mapping op een dik decor wordt Kontra een live show zoals er maar weinige zijn. Bereid je voor op het onverwachte, op al die tracks die je niet van de sluwe kent, op iets wat je nog nooit hebt gehoord, op the Core.

Bijna alles wat uit Frankrijk komt is goed en wat uit Parijs komt is beter. Bambounou brengt je die rauwe Franse house zoals je het alleen langs de Seine hoort. Deze DJ/producer staat bekend om zijn energieke sets die je geen moment vervelen. Hij rockte deze zomer Ibiza en ook bij de boys van Boiler Room brak hij de tent af. Deze swag koning uit de 50weapons stal van Modeselektor mag je de 29ste niet missen.

Het Zweedse duo Skudge staat voor vieze, rauwe analoge techno met stijl. Het tweetal komt op The Core een liveset doen met hun Roland TR en andere analoge equipment. Met tientallen EP's op hun eigen gelijknamige Skudge Records en een scala aan remixen bij andere labels is dit Zweedse duo niet meer weg te denken uit de hedendaagse Techno.

Mudde komt de 29ste de Amsterdamse trots vertegenwoordigen. Vast onderdeel van de Boston Strip crew en allround nice guy Mudde is de perfecte opener van de avond. De Sets van deze Full time audio engineer variëren tussen dikke house via donkere garage en Uk bass naar pompende techno. The Core begint bij Mudde