Partyflock
 

Premier Affair presents Alvaro in Escape

gepubliceerd door , op
Het ADE is nog maar net achter de rug, en Premier Affair maakt zich op voor een nieuwe editie op vrijdag 8 november in het walhalla van de Nederlandse EDM scene: Escape Club Amsterdam. Eerder stond in mei; Dyro (hoogste nieuwe binnenkomer DJMag op #30), in Juli Sandro Silva, en in september Dannic (#74 DJMag) bij Premier Affair en daar is Your Republic trots op! De lat wordt hoog gehouden; een (inter)nationale headliner aangevuld met de EDM next generation die Nederland biedt. Combineer dit met een hele dikke laser, special effects show plus een uitverkochte Escape Club en je hebt hét EDM event van Amsterdam; Premier Affair!

Check hier de aftermovie van Premier Affair op Vrijdag 13 september met Dannic:
Youtube

Premier Affair presents Alvaro
Trots is Premier Affair ook op het feit dat op vrijdag 8 november; EDM star Alvaro de avond zal headlinen! Met ruime draaiervaring is deze DJ én producer nu wereldwijde furore aan het maken! Zo stond hij op Ultra in Miami, TomorrowLand, Electric Zoo, CreamFields en vele andere dikke stages & clubs.

Dat Alvaro hard aan de weg aan het timmeren is blijkt wel uit zijn talloze producties die als warme broodjes over de 'beatport toonbank' gaan! Tracks met Tiësto, Lil Jon, Far East Movement, Quintino, The Partysquad leverde hits op megalabels als Revealed Recordings, Ultra,Spinnin'Records, Musical Freedom, Mismash & talloze andere gerenomeerde labels.

Verwacht een prime time booming EDM set van Alvaro die vocal ondersteunt door MC: KC Jones! Are you ready?

Premier support acts & DJ Contest
Naast Alvaro staat een arsenaal aan talenten die zich hebben weten door te dringen door imposante DJ en/of productieskills. Een waar Amsterdams jong en nieuw talent is Tom Ven, die ambitieuze DJ Skills beheerst en vernuftige producer handjes blijkt te hebben! Ook Bobby Rock zal zijn opwachting maken, en zijn track release op Big & Dirty presenteren tijdens Premier Affair.

Verwacht verder banging beats van Jesse Mak & Jake Tarry, Gerald Madden 🇩🇪 & Sebastian Navaro! Daarnaast krijgt de winnaar van de DJ Contest (inschrijven via facebook.com/PremierAffair) een kans om in deze line-up te schitteren!

Premier club – Escape Amsterdam
Tijdens het ADE bezochten weer duizenden EDM liefhebbenrs de uitverkochte avonden in Escape met oa Armin van Buuren, Sander van Doorn, Fedde le Grand, Roger Sanchez, Quintino, Firebeatz en vele andere helden! De Amsterdamse Escape op het Rembrandtplein is al 27 jaar leading in de Nederlandse house scene, en ver daarbuiten. Verwacht heel veel show, een imposant licht en geluidssysteem, 150m2 indoor LED, full color lasers, CO2 shooters, confetti en heel veel 'wow' momenten!

Premier Affair Tickets
De Premier Affair avonden waren tot nu toe steevast bomvol! Haal je tickets daarom (€12,- ex.fee) snel in de voorverkoop via koop tickets. VIP tafels (groepen van 4) zijn te reserveren via tableservice@your-republic.com
Voor de late beslissers: De laatste kaarten worden gereserveerd voor deurverkoop.

De deuren van Escape zijn geopend van 23:00 uur tot 05:00 uur, ID is verplicht dus zorg dat je deze bij je hebt.