Partyflock
 
­ Nederland

Trance Nation maakt datum jubileumeditie bekend

gepubliceerd door , op
Trance Nation
18 november 2013
Zaterdag 25 januari 2014 staat The Sand Amsterdam in het teken van de jaarlijkse editie van Trance Nation. Dit jaar zal het vijftiende jaar zijn en daarom wordt er ditmaal extra uitgepakt met showelementen en een super dikke line-up.

Trance Nation is sinds 1999 een begrip in Nederland, maar ook buiten onze landgrenzen. Met internationale bezoekers en internationale artiesten is elke editie een fijne mix van Nederlands feesten gecombineerd met de uitbundigheid van de internationale bezoekers. Voor deze speciale jubileumeditie gaat Trance Nation flink uitpakken met visuals, entertainment en natuurlijk een extra speciale internationale line-up, gevuld met headliners en favorieten.

The Sand heeft nu twee zalen. Dus geen tweede area die ook als rookruimte dient, maar een volwaardige area met professioneel licht en geluid. Maar ook extra lang feesten door de nieuwe openingstijden. Deze zijn van 21:00 tot 07:00 uur, dit betekent tien uur lang dansen op de zorgvuldig uitgekozen tracks van de dj's en je ogen de kost geven door de special visual effects.

Bekijk hier de after movie van Trance Nation 2013:



En luister de massive set van niemand minder dan Ferry Corsten



Een beperkt aantal early bird (1e & 2e) kaarten zijn er te verkrijgen via www.trance-nation.nl en koop tickets. Daarna gaat de gewone verkoop van start gaan. Naast deze unieke early bird kaarten zijn er, zoals je gewend bent van de organisatie van Trance Nation, ook VIP kaarten beschikbaar. Speciaal voor deze viering zijn er ook Super VIP kaarten. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot de gratis bar waar niet alleen fris en bier te verkrijgen is, maar ook onbeperkt sterke drank.

6 opmerkingen

 
Wow super .. 100% aanwezig .. gaat een toppertje worden weet ik nu al ;)
Ik begon me al zorgen te maken of er nog wel een Trance Nation kwam, aangezien de ticketsale van 2013 al Sept 2012 begon... AANWEZIG
vorig jaar was erg gezellig maar ik wacht nog even af op de line up
onbeperkt sterke drank.


8) Gaan zeker een paar van die super VIP mensen out hiero