Partyflock
 
­ Nederland

Be Famous 26 oktober in de Loft XL

gepubliceerd door , op
Be Famous
16 oktober 2013
Bij de eerste editie werd er beloofd dat het meer dan een feestje zou zijn en tijdens een daverend succesvolle avond is dit feit meer dan waargemaakt. Zaterdag 26 oktober tijd voor de tweede editie van Be Famous! Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit, het is een lifestyle...Be yourself... Be Famous!

Aangezien de naam het al aangeeft gaat Be Famous voor die kwaliteit die alleen bij de beste van de maatschappij thuis hoort. Vandaar dat er wederom een line-up is samengesteld die alleen uit toppers bestaat. Deejays die al jaren in de scene zijn en sommige die het zo druk hebben dat ze normaal niet eens naar het oosten willen rijden. Daarnaast staan er weer de nodige verrassingen voor jullie te wachten. Vergeet niet om jezelf en je vriend(inn)en te vereeuwigen bij de Be Famous photowall, dus zorg dat je goed gedressed komt.

Een mix van de lekkerste hiphop, R&B, en verwante muziekstijlen als reggae, dancehall, moombahton tot trap and bass zullen je deze avond zeker niet ontgaan. Diverse thema's, surprise acts, traktaties en goodies zullen elke editie weer een verrassing zijn.

De naam alleen zegt het al, dit event gaat een stapje verder. Dat zal je op de avond ook merken. Dames in mooie jurkjes en rokjes en heren in hun smoothste outfits en zoals gezegd een line-up waar je u tegen zegt. De Famous deejays voor de avond zijn:

Franck
KidQ (Childs Play)
The Freshmen
D'Jay
Chris Styles

Hosted by: Mitta & Q-Bah

Speciaal voor de dames worden er speciale ladies invite tickets uitgedeeld, waarmee leuke dames voor 00.30 uur gratis binnen kunnen komen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets, See Dance en de website www.famous-events.nl. De hosting wordt gedaan door Len (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Feel like a celebrity for a day, Be Famous at the newest party of the east Be Famous. Ladies dress up, like you ready for the red carpet, fellas get ready to be treated like a king. Let's all Be Famous on saturday the 26th of October.