Partyflock
 
­ Nederland

Rauw met Brodinski, Club Cheval en Joost van Bellen

gepubliceerd door , op
Rauw
9 oktober 2013
Aanstaande zaterdag staat Rauw in het teken van Parijs, met een paar van de allergrootste smaakmakers van dit moment: Brodinski en het vierkoppige Club Cheval.

Brodinski is één van de dj's die tijdens de tien jaar Rauw van broekie is uitgegroeid tot wereldster. Hij vliegt non-stop de wereld over om te doen waar hij verschrikkelijk goed in is: de sterren van de hemel draaien. Nog nooit heeft deze knappe Fransoos een slechte set gedraaid, en zijn optredens op Rauw behoren tot de allerbeste in de historie van de jubilerende clubnacht. Brodinski's sound is niet in één woord te omschrijven, hij is zeer veelzijdig, houdt van veel soorten muziek, maar op een of andere manier weet hij het altijd tot een perfecte mix te breien. Hij laveert op onnavolgbare wijze tussen clean en dirty en tussen noisy techno, bassheavy house en melodieuze minimal. Horen is geloven!

Brodinski heeft nét, op zijn vermaarde label Bromance, een plaat uitgebracht met Theophilus London die menig dansvloer uit zijn voegen doet barsten. Brodinski weet dat Rauw 10 jaar bestaat, en hij moest acte de présence komen geven dit jaar. En dat gebeurt aanstaande zaterdag in Tivoli.

De mannen van Club Cheval brengen ook muziek uit op het Bromance-label, soms als vierkoppig monster, soms als soloartiest. Ze zijn wild, stapelgek en zo veelzijdig en muzikaal dat je oren veranderen in caleidoscopen. Ze draaiden dit jaar al op Rauw tijdens Bungalup, en sloten de hysterische Rauwtent op het Solar Festival af. Dat zal niemand meer vergeten: er bleef weinig over van die tent. Het publiek stond, na sluitingstijd, nog lang te schreeuwen en te stampen voor meer. De politie moest eraan te pas komen om het feest te stoppen.

En nu zijn Panteross666, Sam Tiba, Myd en de grote ster Canblaster weer van de partij. Je bent bij deze gewaarschuwd.

Joost van Bellen zal de boel flink komen opwarmen, Jpech doet de visuals en de rest van Tivoli is er ook helemaal klaar voor. Dit gaat een legendarische nacht worden.

Let op: Rauwdauwers komen vroeg en knallen lang! In de voorverkoop is er een beperkt aantal early birds beschikbaar à €10,-. Vroege bezoekers aan de kassa betalen ook €10,-. (zorg dat je voor 00:00u binnen bent!) Op=op!