Partyflock
 

Best of the West

gepubliceerd door , op
Best of the West
13 augustus 2013
FeestBest of the West · Pain in the Brain
Datumzaterdag 12 oktober 2013
LocatieXXL Culemborg
Na vele legendarische feesten van verscheidene organisaties, wordt de XXL Culemborg in oktober op z'n kop gezet door een geheel nieuw feest. Onder leiding van de sterk opkomende organisatie JVDV Evenementen wordt op 12 oktober Culemborg opnieuw verstoord door een flink aantal grote namen, bijgestaan door een aantal veelbelovende talenten. Van classics tot industrial hardcore, van Hardcore tot terror; alles wat maar te wensen valt zal klaarstaan om je de nacht van je leven te brengen!

Hardcore Mainstage
Op de mainstage zullen een aantal van de grootste hardcorenamen staan te wachten om de beste hardcore ten gehore te brengen. Met vocale ondersteuning van MC Nolz en Mc Furious, zal Buzz Fuzz hier openen met een knalset, waarna onder andere Vince, Bass-D, Re-Style en Nosferatu zullen volgen met als afsluiter Panic om de boel nog even compleet te slopen!

Hardcore mainstage
Bass-D
Buzz Fuzz
Filthy Finch
Kasparov
Nosferatu
Panic
Re-Style
Vince
Live: Accelarator
MC: Furious
MC: Nolz

From oldschool To Terror
In de tweede area zullen de hardste en snelste tracks voorbij komen; van onbekende rauwe oldschooltracks tot terror en speedcore met bpm-gehaltes die zo hoog oplopen, dat deze tegenwoordig bijna zeldzaam zijn op Nederlandse feesten. Beau Bryte zal hier openen waarna onder andere legendarische namen als SRB en Noisekick voorbij zullen komen, maar ook zal het stokje worden overgedragen aan talenten zoals Pham de la Creme en B-Tec. Dj M, de vroegere resident dj van de legendarische gabbertempel 'The Goldfinger' zal een ouderwetse hardcore/gabber set neerzetten en als afsluiter van de area zal Lord of Sp33d het tempo tot ongekende hoogte te brengen!

from oldscool to terror
B-tec
Beau Bryte
M
Pham de la Creme
SRB
Live: Lord of Speed
Live: Noisekick

Area 3, Hosted By Poffercore
de derde area, gevuld met hardcore, industrial hardcore, frenchcore en terror, zal gehost worden door de heren van Poffercore; die inmiddels een gevestigde naam hebben in Arnhem waar zij regelmatig edities op de agenda zetten. Hier zullen de heren van Poffercore, namelijk Destructive Industry, The Exiled Force, Der General en Scorpion Hoplite bijgestaan worden door een een aantal zeer veelbelovende talenten met als afsluiter Carpenoctum, en daarnaast zullen zij bijgestaan worden door MC Spike tot het einde!

poffercore
Buck
Carpenoctum
Der General
Destructive Industry
Re-activator
S-Kill
Salvage
The Exiled Force
The Mindtripper
Live: Scorpion Hoplite
MC: Spike

Merchandise
Ook zullen een merchandisestand en vinylstand aanwezig zijn om te zorgen dat je weer even goed vooruit kunt tot het volgende feest.

Tickets
Aangezien we toch allemaal wel wat voelen van de huidige crisis, heeft de organisatie besloten om te zorgen dat de reguliere tickets verkrijgbaar zullen zijn voor slechts €17,50, dus mis je kans niet!

Voor diegenen die hun kleingeld voor de garderobe regelmatig vergeten; voor slechts €25,00 zijn er ook viptickets beschikbaar, wat inhoudt dat je gratis garderobe, kluisje en een consumptie krijgt! Deze zijn in beperkte oplage van slechts 50 stuks beschikbaar, tot 4 oktober.

Voor degenen die laat willen beslissen of niet in staat zijn in de voorverkoop een ticket te halen, zullen er ook tickets aan de deur verkocht worden voor €22,50.

Voorverkooptickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.

14 opmerkingen

Uitspraak van GabberPinda4Life op zaterdag 5 oktober 2013 om 15:01:
Poffercore?:vaag:


Jazeker jonge. Kom en beleef! Met je neus vol poedersuiker raggen op herrie! :respect:
laatste aanpassing
 
kijk hier heel erg naar uit :)
Gratis voedsel jonguh!! :-D Lekker eten naast het bier en voll gass gooien hoppaaa!! :bounce:
 
Werkzaam bij Core Science
Artiest {SHOWLIST artist 74352, 77596}
ja joh!
Uitspraak van Kevin op zaterdag 5 oktober 2013 om 21:09:
Jazeker jonge. Kom en beleef! Met je neus vol poedersuiker raggen op herrie! :respect:


:facepalm:
 
Uitspraak van Kevin op zaterdag 5 oktober 2013 om 21:09:
Jazeker jonge. Kom en beleef! Met je neus vol poedersuiker raggen op herrie! :respect:


:) herrie idd :)
 
deze zaterdag zal ik een new track only set neerzetten vol met un-released en never heard before materiaal :)
bpm minimaal 300 en oplopend :)

zie jullie zaterdag!