Partyflock
 

Baco & Bitches

gepubliceerd door , op
Baco & Bitches
25 september 2013
FeestBaco & Bitches · ADE Special
Datumzondag 20 oktober 2013
LocatieVan Dyck Bar
In het house wereldje wordt er vaak gesproken over eenheidskoek: de feesten hebben een andere naam maar zijn voor de rest hetzelfde. De twee buitenbeentjes van de Nederlandse Dancescene brengen daar nu verandering in.

The Darkraver en Outsiders zijn al jaren berucht om hun gedrag binnen de dj booth en daarbuiten. Nooit is te peilen wat de nacht zal brengen als deze heren het podium bestijgen. Elke zomer weer terroriseren ze de Spaanse Costa. Tijd om uit te rusten na de zomer nemen ze nooit. Eigenlijk is het niet voor te stellen dat deze figuren een eigen concept lanceren..maar ze doen het toch!

Als je de heren vraagt om hun leven te beschrijven zijn er eigenlijk maar 2 woorden die elke zin terugkomen: Baco & Bitches! De naam van het concept was dus ook snel gevonden. Aan de mensen van Anyday Events de 'dankbare' taak om dit zooitje ongeregeld in een vat te gieten en ervoor te zorgen dat alles toch lekker voor mekaar is.

Tijdens het ADE 2013 gaat er dus iets heel bijzonders gebeuren. Op de afsluitdag zondag 20 oktober zullen The Darkraver en Outsiders, samen met andere opgetrommelde artiesten met een reputatie, de internationale Dance community opschudden met een concept dat alle regels aan haar laars lapt. Baco & Bitches wordt gelanceerd in Amsterdams heetste locatie de Van Dyck Bar in de beruchte Leidschedwarsstraat!

Met artiesten als Jean, Lady Bee, Ruthless, Bass-D en BIGGI weet iedereen dat het een muzikale chaos gaat worden waar stiekem heel Nederland gewoon op zit te wachten.
De komende tijd kan je uitkijken naar mixtapes en andere gekkigheid die de heren zullen posten.

Uit heel Nederland stromen de aanvragen binnen voor dit nieuwe unieke concept dus het komende jaar kun je veel baco, bitches, knotsgekke entertainment en super artiesten uit alle hoeken van de Dance verwachten!

3 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Gaat vast heel erg gezellig worden ben ik bang
laatste aanpassing
Dit wordt echt GEKKE-HOUSE :D VOL=VOL gaat gegarandeerd UITVERKOCHT :D
Ben sprakeloos, waaaattttt? ??? maar na even bezinken, komt de gedachte op ::::: Dat wil ik wel eens meemaken, eindelijk iets wat nooit wordt gedaan, maar wel te gek lijkt.
We wensen dit concept en de mensen erachter alle succes toe en veel plezier met deze uitdaging.