Partyflock
 
­ Nederland

Ensuite haalt Victor Coral en Kruh terug naar Oude Rechtbank

gepubliceerd door , op
Ensuite
26 september 2013
Het deep & techhouse concept Ensuite, verovert stukje bij beetje Eindhoven en komt op 26 oktober met een extra dikke editie. Tijdens deze lange nacht (de klok wordt verzet) zullen twee oude bekenden aantreden om hun vertrouwde plekje achter de decks van de De Oude Rechtbank weer in te nemen.

Victor Coral
Victor Coral was er twaalf jaar geleden al bij toen De Rechter zijn deuren opende en was er in de jaren die volgde verantwoordelijk voor vele memorabele nachten. Tegenwoordig bestiert deze dj/producer vanuit Amsterdam zijn eigen deep & techhouse avonden in Studio 80 en Chicago Social Club maar Victor's roots liggen in Eindhoven en dus is hij 'glad to be back' voor een uitgebreide set van maar liefst 2,5 uur!

Dave Demerol a.k.a. KruH
Ook KruH is geen onbekende in Eindhoven. Altijd gepaard met een big smile, weet hij keer op keer de voetjes van de vloer te krijgen en als oud resident van De Rechter was hij wel te porren voor een avondje Ensuite. Voor de gelegenheid haalt hij zijn alias Dave Demerol van stal om je te trakteren op een set met groovy techhouse en volle basslijnen die je laten terugkeren naar de roots van de house.

La Fete 040 invites Lowend Community
De Brasserie van de De Oude Rechtbank is op 26 oktober het terrein van Lowend Community (o.a. bekend van het So What Festival). Hier zullen, naast Victor Coral ook Vrett en de mannen van N.U.D.E. (a.k.a. Ivo Foreal & Dimitri) aan het muzikale roer staan.

La Fete 040 residents Lemon Aid, STVN & Bace, Paulie B & Robby nemen zelf de Rechtszaal voor hun rekening en nemen versterking mee in de vorm van Elroy Cyrano (o.a. bekend van A day at the park). Aan Dave Demerol a.k.a. KruH de eer om de nacht op oude, vertrouwde wijze af te sluiten.

Vibes
Onder de naam Vibes neemt Heinrich von S. je, samen met zijn muzikale vrienden van De Rechter, Funki Bizniz & Kulturbrauerij, tot slot mee op een zinnenprikkelende reis langs de allerbeste house-platen van toen en nu.

Ensuite start om 22:00 en omdat de klok een uurtje terug gaat kun je tot 5:00 uur (oude tijd) doorknallen. Ben je 25 jaar of ouder, dan kun je vanaf nu voor slechts 5 ekkies een kaartje bemachtigen via www.lafete040.nl.