Partyflock
 

Melkweg sluit ADE af met extended set Danny Tenaglia

gepubliceerd door , op
Melkweg sluit ADE af met extended set Danny Tenaglia
25 september 2013
De grote vraag tijdens ADE: waar moet je heen tijdens 's werelds grootste dance festival? Voor de houseliefhebbers onder ons is dit zonder twijfel de afsluiter van de Melkweg met Amerikaanse legende Danny Tenaglia. Deze levende legende zit al dertig jaar in de housewereld en is deze avond nog maar voor de vierde keer (!) in Nederland. Tenaglia staat vooral bekend om zijn marathonsets en zal op zondagavond 20 oktober urenlang de Rabozaal in zijn greep houden.

Als veteraan in de scene weet Danny als geen ander hoe je een goed feest moet bouwen. Met grote trots kondigt Melkweg dan ook aan dat dit dance-icoon een epische avond zal neerzetten in de prachtige Rabozaal. Een avond die garant staat vol energie, waar niet alleen de eerste generatie houseliefhebbers bij wil zijn. Achter de draaitafels weet Danny zijn herkenbare disco en classic house sounds naadloos te mixen met de danceklanken van deze tijd. Naast dit muzikale genot kun je deze avond ook genieten van de lekkerste cocktails, terplekke klaargemaakt door professionele bartenders van The Fabulous Shaker Boys.

Danny, the legend
Danny Tenaglia is niet zomaar een dj. De inmiddels 52-jarige DJ komt uit Brooklyn, New York en is al ruim dertig jaar actief in de dance scene. Hij is voornamelijk bekend als resident van de wereldberoemde Winter Music Conference in Miami en bekende clubs als Tunnel, Vinyl en RoXy. Danny heeft samengewerkt met grote namen als Janet Jackson, Carl Cox en John Digweed. Ook de clubhit uit 1998 'Music Is The Answer' komt van Danny's hand. De dj krijgt grote erkenning van zijn publiek voor het spelen van marathonsets met zijn handelsmerk 'Tribal Sound', vaak voor de duur van meer dan twaalf uur.

Gouden kabouter
In zijn inmiddels 30-jarige carrière is Danny slechts vier keer in Nederland geweest. Vorig ADE werd minder dan 12 uur van te voren bekend gemaakt dat hij achter de draaitafels van de Amsterdamse club Panama zou staan, de avond was binnen no-time uitverkocht. Bovendien werd de legendarische nacht genomineerd voor een Gouden Kabouter Award. Dit keer wordt er een uitverkochte en epische avond verwacht. Koop je tickets dus snel via ticketservice.

4 opmerkingen

Helemaal zin in deze avond!
 
Toch wel een van de grootmeesters.