Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Life in Color compleet

gepubliceerd door , op
Life in Color
22 oktober 2013
De line-up van de Europese primeur van Life In Color, op 14 december aanstaande in Sportpaleis Ahoy Rotterdam, is compleet. Nicky Romero, Quintino, Lucien Foort, Wildstylez, Dyna, 4tezian en MC Roga geven de donkerste periode van het jaar kleur. De artiesten zijn zorgvuldig geselecteerd voor dit verfspektakel.

Nicky Romero, wereldster uit Amerongen, was de hoogste stijger in de huidige top 100 dj-lijst. Wildstylez, bekend van zijn hit Year of Summer, kreeg als eerste hardstyle-artiest een gouden plaat en een Top 100 Aller Tijden notering. De hits Rap Das Armas en Epic van Quintino kunnen ook niemand zijn ontgaan. Het Rotterdamse nachtleven is niet compleet zonder Lucien Foort. En Dyna, de koning van urban house, zorgt voor het onmisbare temperament. Megatalent 4tezian heeft met zijn release bij het label van Laidback Luke zijn doorbraak te pakken en timmert hard aan de weg.

De genres variëren van house tot urban tot zelfs hardstyle. Zowel de muzikale spanning als de spanning voor de verfexplosie worden gedurende de avond opgebouwd. Het publiek wordt met verf bekogeld en is op die manier onderdeel van de show. Verf en T-shirts zijn op het evenement verkrijgbaar voor de ultieme kleurervaring.

Met Nederland als koploper van de dance scene, is het een logische stap om de Europese primeur van Life In Color in Nederland te organiseren. De verantwoordelijke eventorganisatie ID&T is de drijvende kracht achter Mysteryland en Sensation. ID&T heeft concepten succesvol buiten Nederland getild, maar nu kiezen ze er juist voor om een concept naar Europa te halen.

Life In Color zag zeven jaar geleden het licht in een studentencampus in de Verenigde Staten. Het was hier voor het eerst dat het publiek zich in verf baadde tijdens een feest. Sebastian Solano, de oprichter van Life In Color, is de eigenlijke bedenker van het 'verf & dance'-concept, dat internationaal door andere organisaties is opgepakt. Dit kleurrijke festijn is met vijfhonderd uitverkochte shows wereldwijd een groot succes gebleken.

Tickets
De early bird tickets van deze Rotterdamse editie raakten na de start van de ticketverkoop op 28 september dezelfde dag nog uitverkocht. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar via lifeincolor.com en kosten €45,- (ex. fee).

Meld je aan en blijf op de hoogte van alle info via Facebook.

Voor meer informatie over Life In Color, ga naar www.id-t.com & www.lifeincolor.com.

7 opmerkingen

Nicky romero uitgezonderd, is het een line up voor 10/15 euro....
 
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van Daaantje op dinsdag 22 oktober 2013 om 16:38:
Nicky romero


Krijgt ook een beetje weinig aandacht in het nieuwsbericht, toch dé publiekstrekker lijkt me.
Dat krijg je ervan als Life in Color ook in het SFX pakket zit..
Lelijke line up, is de 45,00 niet waard..

Pers berichten schijver bij ID&T leeft ook onder een steen, 'Hits als Rap Das Armas'
en je word ook nog eens besmeerd met verf.. Have Fun mensen!
laatste aanpassing
 
Oef, deze line-up valt tegen.
los van het feit dat het een ruk line-up is.... wat is er zo leuk aan om de hele nacht met verf te worden bespoten??? is dit typisch zo'n generatiekloof dingetje ofzo?