Partyflock
 
­ Nederland

Aftermovie Pleasure Island klaar en voor aankomende Crazyland laatste 500 kaarten in de verkoop

gepubliceerd door , op
Op Pleasure Island heeft iedereen erg genoten. Fijn dat de organisatie zulke leuke berichten heeft ontvangen. Nu de zomer weer voorbij is en de laatste zomerwarmte zich heeft laten voelen, is het nu tijd voor de winter. De tijden van de binnenfeesten. En daar is de Crazyland organisatie goed in! Zo komen er hele leuke feesten aan.

Voor Crazyland - Most Wanted op 2 november gaan alweer de laatste 500 kaarten over de toonbank. Om daar bij te zijn is het verstandig om vast bij koop tickets of bij koop tickets je kaartje halen. Je kan ze maar vast in huis hebben zodat je geen stress hebt als het zo uitverkocht is.

Aftermovie Pleasure Island


Wat jullie misschien niet in de gaten hebben, is dat er een early bird actie loopt voor Booming New Year. Het feest was vorig jaar meer dan een maand voor datum uitverkocht en het is jouw beste begin van 2014! Begin je nieuwjaar goed en profiteer nu nog van de aanbieding. Een beter begin kun jij je niet wensen! Bij koop tickets of bij koop tickets kan jij je Booming New Year Kaartje halen!



www.crazyland.org

5 opmerkingen

Het was echt zo'n vet feest. Geweldig.
Was echt een super feest met hele lieve vrienden!
Was een superfeest!! Maar wat een stom nr op de achtergrond van de aftermovie. Werd vette muziek gedraaid maar vind deze plaat nix sorry!
laatste aanpassing
Pleasure Island was GEWELDIG! :respect: En wat een vette aftermovie :D Op naar de volgende topper: Most Wanted :woop: :bounce: :D