Partyflock
 
­ Nederland

Kletskoek aanstaande zaterdag in Beachclub Sunrise
Final update

gepubliceerd door , op
Kletskoek
14 augustus 2013
FeestKletskoek · Vers van eigen deeg!
Datumzaterdag 21 september 2013
WinactieKletskoek actiegesloten
LocatieSunrise Site
Volgende week zaterdag, 21 september 2013, is het van 14.00 tot 23.00 uur tijd voor het intiem gezellige Kletskoek bij Beachclub Sunrise, gelegen aan het water van Aquabest. Deephouse, techhouse en een optionele barbecue zijn de ingrediënten voor een leuke dag bij de Brabantse beachclub. De zomer lijkt een heel eind voorbij maar Kletskoek maakt zich geen zorgen, want het feest is volledig weatherproof. Bij mooi weer zijn er voldoende mogelijkheden tot een momentje 'met de voetjes in het zand' en bij minder weer danst iedereen lekker warm en droog. Kletskoek presenteert hierbij de timetable en laatste belangrijke info.

  • Jongens van 't Platteland
  • za 15:00 - 17:00:  Nederland
  • za 17:00 - 18:30:  Nederland
  • za 18:30 - 20:30:  Nederland house
  • za 20:30 - 22:00:  Nederland techno, house


Locatie
Kletskoek vindt plaats in de prachtige Beachclub Sunrise. Sfeervol, intiem en vooral warm, wat het weer ook gaat doen. Kletskoek is daarmee volledig weatherproof en heeft bij mooi weer meer dan voldoende opties om ook op het strand de feestelijkheden een mooi plaatsje te geven. Geen enkele reden voor zorgen dus!

De Barbecue
Naast de muzikale feestelijkheid is er tevens een reusachtig gezellige barbecue die rond 17:00 uur wordt aangestoken. Na een aantal uren flink dansen moet er ook goed gegeten worden en daar zorgt Kletskoek voor! Vlees, brood, salade en sausjes, het is allemaal in huis! Haal je BBQ+Entree ticket in de voorverkoop en je bent voor € 27,50 (ex fee) klaar.

Tickets
Kletskoek heeft een gezellig beperkte capaciteit. Zowel de tickets inclusief barbecue á € 27,50 (ex fee) als de tickets Exclusief barbecue á € 17,50 (ex fee) zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.firstvision.nl/tickets. Op de dag zelf zijn nog een beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar voor € 20,- exclusief barbecue.

Volg Kletskoek
Via de Kletskoek & Platteland Facebookpagina's blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Kletskoek.

2 opmerkingen

das nie mis!
wat een geweldige naam en bijbehorende poster

:')