Partyflock
 
­ Nederland

IT Reunion 28 september helaas gecanceld! – Launch Peaches 'n Cream vervroegd

gepubliceerd door , op
Peaches 'n Cream
12 september 2013
FeestPeaches 'n Cream · Launchparty new concept
Datumzaterdag 28 september 2013
LocatieXXL Culemborg
Met enige spijt heeft XXL Culemborg moeten besluiten om het feest Discotheek iT Reunion van zaterdag 28 september te cancelen. Het management van XXL heeft er geen vertrouwen in dat dit feest, dat toch een ode aan een legende is, op een goede manier neergezet kan worden en zo de iT de eer kan bewijzen die het verdient. Gedane zaken en ervaringen met de host achter dit feest hebben er helaas voor gezorgd dat het vertrouwen geheel weg is. In plaats van dit feest doorgang te laten vinden en niet aan de verwachtingen kunnen voldoen behoudt de XXL liever de eer aan zichzelf en houdt zo ook de eer van de iT in stand.

Discotheek iT is natuurlijk de absolute icoon van hele dance scene in Nederland. Een reünie neerzetten voor een dergelijk legendarische club vergt passie en inzet en een omvangrijke productie. Ervaringen met de hoster van dit feest, die het feest voorheen tevergeefs in de Amsterdamse club Escape wilde neerzetten, laten het management van XXL helaas inzien dat het niveau om een dergelijke productie neer te zetten niet gehaald zal worden. XXL Culemborg wil zich richten op kwalitatief goede feesten waar een solide productie achter zit. Daar kan hier geen sprake meer van zijn.

Zaterdag 28 september: Launch nieuw concept Peaches 'n Cream!
Achter de schermen was XXL Culemborg al bezig met verschillende nieuwe concepten met kwaliteit, waaronder het concept dat nu door deze omstandigheden al iets eerder het licht zal zien: Peaches 'n Cream! Eenmaal in de maand zal dit frisse house en latin concept de vrijdagavond omtoveren in een feestavond. Ter vervanging van de iT Reunion wordt de kick-off nu vooruitgeschoven naar zaterdag 28 september!

Peaches 'n Cream zal een selectie aan dj's presenteren die jou een topavond gaan bezorgen. Vergezeld van danseressen die je laten omvallen komen de dj's allemaal beslagen ten ijs en hebben verschillende grote feesten en festivals op hun naam staan. Een aantal van hen hebben er bij de Grand opening van XXL Culemborg al voor gezorgd dat de middelste zaal uit zijn voegen barstte en achteraf als beste zaal werd genoemd. They WILL house you!

Line-up Peaches 'n Cream



Door deze onverwachte twist in de agenda is ervoor gekozen om de middelste zaal hiervoor te gebruiken met een capaciteit van dik 500 mensen. XXL betreurd het voor de mensen die wel graag naar de iT reunion waren gekomen, maar denkt dat dit nu de beste oplossing is. Peaches 'n Cream is by no means een haastig opgedoken vervanger maar wel een wat eerder uitgewerkt concept dat al in de planning lag.

Peaches 'n Cream is top-notch EDM house en latin met een smile en zal voor de houseliefhebbers een genot zijn. Deze kick-off editie van Peaches 'n Cream zal, om jullie meteen lekker te maken geheel GRATIS zijn!

6 opmerkingen

Het management van XXL heeft er geen vertrouwen in dat dit feest, dat toch een ode aan een legende is, op een goede manier neergezet kan worden en zo de iT de eer kan bewijzen die het verdient.

Heeft Jean er geen zin meer in?
 
Mooie en moeilijke keus .. maar denk wel de beste keus (Y)
Wellicht een kleinere locatie? En in A'dam?
De ware reden is bekend wij waren er met grand opening 31 augustus bij jullie mijn vriendin moest daar optreden! Meer moeten nog................. Goed besluit van de persoon die logo en iT verhaal moet behoeden voor.....................................
Niet alleen mijn vriendinnen wachten. Maar ook het bedrijf die webhost :-) website is uit de lucht een dag lang. www.xxl-culemborg.nl