Partyflock
 

Adrenaline
High Voltage

gepubliceerd door , op
Adrenaline
1 juli 2013
FeestAdrenaline · High voltage
Datumzaterdag 28 september 2013
LocatieHistory Site
Zaterdag 28 september 2013 is de datum dat de nieuwe editie van Adrenaline weer zal plaatsvinden in The History, Tynaarlo. Dit is inmiddels de vierde editie van Adrenaline verzorgd door Bassline Events. En de tweede keer in The History. Na meerdere keren voor een line up te zorgen vanuit heel Nederland is dit keer de nadruk gelegd uit dj's uit de noordelijke regio's. Zo is er onder andere geweld uit Drenthe,Friesland,Groningen en Noord-Holland. Bassline Events zoeken de beats met "High Voltage" dus hogerop in het noorden van het land!

De line up:

23:00 · Eluzive
Eluzive zal het startschot geven van de avond en zijn hardstyle beats door de zaal blazen. Deze nog relatief jonge Dj stond eerder dit jaar al op Indicator in Groningen waar hij mocht afsluiten. Dit word dus geen simpel warm-up setje, nee dit word vanaf het begin gewoon keihard knallen!

00:00 · Vintage Boy
Het is tijd voor Fries geweld van Vintage Boy. Deze friese Dj weet naast zijn mixskills ook hoe je een goeie plaat in elkaar zet. Deze producer maakte eerder al het anthem voor het feest "Noisefreakz". Tijdens zijn set kun je dus ook nog zijn eigen creaties verwachten !

01:00 · Twin Towers
We gaan nog steeds door met Hardstyle echter krijgt het nu wel echt een rauwe kant. De Dj booth word goed gevuld want maar liefst twee dj's gaan hier plaatsnemen. En niet de eerste de beste, nee Twin Towers is hun naam en rawstyle is hun sound. Deze Drentse Dj's stonden ondermeer op Kings of Core festival, Indicator en District One. En het word dus weer gegarandeerd vlammen met deze gasten !

02:00 · Hellfire
We zeggen vaarwel tegen de hardstyle en rawstyle sounds maar geven we extra gas erbij en gaan we over op de hardcore. Hellfire, de resident Dj van Adrenaline en mede organisator van Bassline Events neemt plaats in de Dj booth en zal de nieuwste hardcore tracks weer ten gehore brengen. Deze Dj staat bekend om zijn snelle kicks en harde melodieën, de echte Hellfire-sound.

03:00 · D-Noize en Wolf
We gaan de Dj booth opvullen met het tweede tagteam van de avond. D-Noize en Wolf zijn de Dj's die Groningen gaan vertegenwoordigen op Adrenaline. Bij elkaar meer dan 500 feesten aan ervaring en het succes is nog lang niet voorbij en lijkt alleen maar te groeien. Zo stonden ze onder andere op feesten als Kings of Core festival, Dance Experience XL en HellBound.

04:00 · The Pacifier en Viruz
Het derde en laatste tagteam van de avond gaat de laatste beats afvuren. Uitkomend voor Noord-Holland heeft Bassline Events niemand minder gereld dan The Pacifier en Viruz. Ground Zero festival en Fantasy Island festival staan in hun archief en dat laat meteen zien dat we het hier niet zomaar over "de eerste de beste hebben". Dit zijn doorgewinterde hardcore freaks die de zaal zullen gaan laten beven!

Mc M-Core
De resident Mc van Adrenaline, zal deze gehele avond natuurlijk controle hebben over de mic en zijn skills laten horen! The voice of Adrenaline, the voice of the floor, the mc of the night, Mc M-Core!


Hieronder vind je de timetable en alle handige informatie die je als bezoeker dient te weten. Tot zaterdag 28 september!

Timetable:


Tickets
Entree prijs is €10,- aan de deur. Geen voorverkoop.

Deurbeleid
Drugs:
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Bij verdenking wordt zorgvuldig gevisiteerd.

Legitimatie+leeftijd:
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Dresscode
Geen kisten met rode of witte veters, geen voetbal shirts, geen racistische, politieke of aanstootgevende tekens. Geen jassen(jassen dienen verplicht bij de garderobe te worden ingeleverd)

Garderobe
Er is een garderobe aanwezig in The History. De kosten bedragen €1,- per jas. Jassen dienen verplicht te worden afgegeven in de garderobe.

Parkeergelegenheid
Naast The History is een grote parkeerplaats voor bezoekers van The History.

Camera's
Het is vrij toegestaan om foto's en video opnames te maken.

2 opmerkingen

en zijn skills laten horen


Welke skills? Zn Slijmskills??