Partyflock
 
­ Nederland

ST8MENT presents The Magic Show – 2 Year Anniversary!

gepubliceerd door , op
ST8MENT
4 september 2013
FeestST8MENT · The Magic Show 2 Year Anniversary
Datumzaterdag 5 oktober 2013
WinactieST8MENT actiegesloten
LocatieEffenaar Site
Na een succesvolle editie in het voorjaar komt ST8MENT op zaterdag 5 oktober 2013 met een wel heel speciale hosting, namelijk het 2 jarig bestaan van The Magic Show! ST8MENT staat bekend om haar wisselende invullingen aan de edities door het jaar heen en 5 oktober zorgt The Magic Show voor een spetterend feest in poppodium de Effenaar te Eindhoven. Artiesten van eigen label en welbekende gasten die "The Magic Sound" vertegenwoordigen zullen deze avond bijeenkomen in een doorwisselende back2back setting voor een nu al onvergetelijke editie!

The Magic Show – 2 jarig bestaan!
Aanvankelijk gestart als bescheiden radioshow wist The Magic Show in een paar jaar tijd uit te groeien tot een bekend Merk binnen de hardere stijlen. De drie uur durende podcast op maandagavond, aanstormende artiesten en een internationale tour die bekend staat om de intieme sfeer en het publiek dat volledig uit zijn dak gaat zijn de kenmerken die bij iedereen wel bekend zijn. Tartaros, Juized en The Geminizers waren deze zomer te zien op bijna elk festival terwijl Moridin momenteel kei hard in de spotlight staat. 'The Magic Show – your connection to the harder styles tour' bezocht ook in Nederland een paar grote evenementen. Vooral de raw hardstyle area op WiSH Outdoor zorgt ieder jaar voor een verzameling van een groot aantal liefhebbers. Na twee jaar vol hoogtepunten is het tijd voor een grootse viering in thuisbasis Eindhoven, de Effenaar!

Line up
De programmering zal deze avond uiteraard bestaan uit jongens van het eigen label, maar The Magic Show zou The Magic Show niet zijn zonder de gerespecteerde vrienden van de show! Maak de borst maar nat, poets de schoenen op, want de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer bij gastartiesten als Digital Punk, Chain Reaction, Thera, Josh & Wesz, Solutio & The I's en Phuture Noize! Daarnaast zullen heren van eigen label; The Geminizers, Tartaros, Submotion, Juized en San Miquel het beste uit de kast halen om de Effenaar op 5 oktober om te toveren tot één grote magische show!



Podcasts & Radio
The Magic Show is onder andere een internationale radioshow die elke maandagavond om 20.00uur wordt uitgezonden op Q-dance radio. Daarnaast verschijnen er wekelijks diverse podcasts op het YouTube kanaal van The Magic Show. Check de site voor meer info en heel veel luisterplezier!

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële 'social media' kanalen op facebook en x.

Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven over ST8MENT op zaterdag 5 oktober 2013, kan terecht op de officiële website.

Tickets
Tickets voor ST8MENT presents The Magic Show op zaterdag 5 oktober 2013 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 4 september, 10:00uur via koop tickets, st8ment.nl/tickets en de website van de Effenaar.

3 opmerkingen

Verjaardag hier vieren vetjes!!!
Oke dat wordt een supermooi feestje! :D