Partyflock
 
­ Nederland

Het Foute Feest, Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
"Fout" decor, "foute" mensen in "foute" outfits en "foute" DJ's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend "foute" sfeer. In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je zin om met je "foute" vrienden naar een "fout feest te gaan? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

Het Foute Feest brengt je op zaterdag 28 september weer alles wat maar fout is. Ja je hoort het goed…fout, fout en nog eens fout! Meiden met roze cowboyhoeden en iets te veel oogschaduw dansen met jongens gehuld in iets te ver openstaande Hawaï-blousen. Bij Het Foute Feest hoef je jezelf niet te schamen voor alle vreemde dingen die op jouw van toepassing zijn. Je meest foute disco danspassen komen spattend uit de verf op die heerlijke hits als 'Stayin Alive' van de BeeGees of 'Disco Inferno' van The Trammps. Geniet van de foutste tv-momenten zoals Theo en Thea, Big Brother en Star Trek…en dit alles is nog maar een kleine greep uit al het fouts dat valt te beleven bij Het Foute Feest! Gooi je foute outfit snel in de wasmachine, bel de meeste foute vrienden op die je heb en kom zaterdag 28 september naar de Winkel van Sinkel… en beleef Het Foute Feest!

Het Foute Feest is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? Het Foute Feest biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt NIET wilt missen!