Partyflock
 
­ Nederland

Rauw Trakteert

gepubliceerd door , op
Rauw
4 september 2013
Rauw opperhoofd en levende legende Joost van Bellen zal in september op Rauw een solo-set gaan draaien van vijf uur. Rauw bestaat 10 jaar, en dat wordt al het hele jaar gevierd.

Voor al die evenementen hebben de Rauwdauwers kaartjes moeten kopen. Nu is het tijd dat Rauw trakteert: de entree voor de septembereditie van Rauw in Tivoli op de Oude Gracht is geheel gratis. Het enige dat Joost van Bellen in retour vraagt is een beetje liefde, veel support en vooral heel veel feest.

Joost van Bellen begon in 1985 met draaien, in 1988 stond hij in Club Roxy aan de wieg van de houserevolutie en heeft sindsdien talloze stijlen met veel succes door het geluidssysteem doen bulderen. Zijn grootste wapenfeit is Rauw, een clubavond die al ruim tien met succes draait. Dat is nog niet eerder vertoond in Nederland.

Aangezien 2013 het jaar is van 25 dance in Nederland, zal de ouwe dibbes buiten de nieuwste dansvloerkrakers, het publiek meenemen op een muzikale reis door de tijd. Van Bellen heeft trouwens sinds het begin van de Roxy-tijd nooit meer een solo-set van vijf uur gedraaid. Er wordt dus wederom geschiedenis geschreven.

Als kers op de verjaardagstaart wordt op deze editie van Rauw de Drome Surround Light van Dutchband gelanceerd. Elke bezoeker krijgt een Drome-polsband die als onderdeel van een speciale show door de lichtman zal worden aangestuurd. Handen in de lucht dus!

En dat is nog lang niet alles, maar wat er precies gaat gebeuren is voorlopig nog geheim. Check het Rauwblog voor die informatie.

Er is dit keer dus geen voorverkoop, want de entrée is geheel gratis (18+).

De gouden regel: wie het eerst komt, het eerst maalt.
De deuren van de poptempel aan de Oude Gracht gaan om 23 uur open.