Partyflock
 

Eerste editie Insider Festival in Den Bosch

gepubliceerd door , op
Insider Festival
7 augustus 2013
FeestInsider Festival · Creativity Festival & Music
Datumzaterdag 14 september 2013
LocatiePoeldonkweg
De zomer 2013 loopt op zijn eind, maar er komt nog een plek waar liefhebbers van verschillende soorten muziek, kunst en mode samenkomen om te dansen en het leven te vieren. Voor festival begrippen klinkt dit erg Amsterdams, echter is dit toch echt een Brabantse gedachte! Je leest het goed, een volwaardig festival in je Bossche achtertuin!

14 September zal de eerste editie van het Insider festival plaatsvinden op een unieke locatie aan de rand van s-Hertogenbosch. Een klein dorp herrijst met diverse podia en een eigen creatieve markt. Insider streeft naar een unieke ervaring met veel aandacht aan de totaalbeleving voor de bezoeker. Locatie, omgeving, geluid, decoratie en programmering sluiten perfect op elkaar aan. Het festival biedt capaciteit voor 2000 bezoekers en toegang tot dit evenement is dus slechts voorbehouden aan de echte die-hard fan van intieme feestjes. Verwacht geen bling bling VIP ruimtes, Backstage areas, vuurwerk en laser show; Er is slechts ruimte voor kunst, fashion victims en muziekliefhebbers. Voor deze laatste groep presenteren zij compromisloze techno met haar subgenres en is er een real housemusic stage, waar het ouderwetse house gevoel in een nieuw jasje wordt gepresenteerd. Underground in al haar rauwheid en het house gevoel hoe het ooit is begonnen. Naast gevestigde organisaties zoals Threshold, Adapt to this! (Adapt Recordings) en Losjes, maakt Inisder ook ruimte voor talent. Hiermee is Insider gestart met haar zoektocht naar creatievelingen op elk vlak binnen de Bossche gemeenschap. Er is ruimte voor muziek , mode, fotografie, straat theater en andere vormen van creativiteit.

Insider presents a place for talent hosted by Adapt to This
Voor de muzikale talenten in de regio heeft Insider een podium gereseveerd. Deze gaat ingevuld worden door de winnaars van de diverse contesten die gehouden gaan worden in augustus. Voel je geroepen en doe mee! Tegen de avond zal de stage overgenomen worden door het techhouse label Adapt Recordings van Dj Jorgensen met hun concept Adapt to this! Farshad Kay, Mitch Major en RiddimJunkies gaan zorgen voor een heerlijke no nonsens techhouse afsluiting.

Insider & Threshold present techno
Threshold is sinds 2010 de underground leverancier in de Bossche binnenstad. Dicke Junge (Cees van Balen) heeft met zijn Threshold een concept neergezet die alle grenzen van electronische muziek overschreidt. Naast zijn concept hebben zijn muzikale uitspatingen hem over heel het land gebracht. Zo stond hij o.a. op Defcon1, Kindergarten en de Effenaar Threshold in combinatie met Insider zal s-hertogenbosch voor het eerst een volwaardige alternatieve House en Techno stage hebben. Naast Dicke Junge staan op dit podium o.a. RoXy legende : Erik Eerdhuijzen, SHLTR, Timothy Watt, Sgt Einstein, Cursed P en Gordon Howarth

Insider & Losjes present Real House Music
De mannen van Losjes hebben in een korte tijd het uitgaansleven veranderd van de Bossche binnenstad. Door hun sfeervolle house, funk en soul gecombineerd met live artiesten trekken ze volle zalen, straten en pleinen. Insider festival kon niet om deze beste mannen heen en is trots om deze stage samen met ze te mogen hosten. Geen bliepjes en bling-bling, maar real house music. Losjes wordt op dit podium ondersteund door internationale grootheden als de Hongaarse hitmachine Bellocca JoeySuki en living legend Funkerman. Regionale helden kunnen uiteraard ook niet ontbreken op deze stage: Soul Cartel, Dj Kit-T, Jeremy Juno en Jorgensen.

Meer is te vinden in de komende weken op de website van Insider: www.insiderfestival.nl

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 35640, 105426, 65896}
Nou ben benieuwd hier in den Bosch zal het geluid wel weer niet te hard mogen.