Partyflock
 

Hardere stijlen goed vertegenwoordigd op nieuwe Greenfields Festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 12 oktober organiseert High Energy Events, bekenD van o.a. Fusion of Dance en Hardshock Festival, in samenwerking met HuneFestival het nieuwe Greenfields Festival in Ruinerwold (nabij Meppel). Met een ijzersterke line-up verdeelt over drie grote tenten, dik geluid, gave showelementen en entertainment hoopt de organisatie dit jaar met Greenfields Festival hoge ogen te gooien. 'We zitten in een goede regio waar festivals van dit formaat nog niet veel georganiseerd worden. We hopen dan ook met Greenfields Festival de jeugd en liefhebbers uit de regio iets unieks te kunnen bieden: een onvergetelijk festival!' aldus High Energy Events.

Bij een festival van dit formaat hoort natuurlijk ook een dikke line-up. De organisatie heeft dan alles uit de kast gehaald om dit te kunnen realiseren. Vooral de hardere stijlen zijn groots vertegenwoordigd op 12 oktober. Maar liefst twaalf uur lang (12:00 uur tot 24:00 uur) gaan artiesten als B-Front, Radical Redemption, Frequencerz, Digital Punk, E-Force proberen ervoor te zorgen dat jij dé festivaldag van je leven krijgt! Ook is de organisatie op dit moment druk bezig om de complete house line-up af te ronden. De eerste drie house namen zijn inmiddels al bekend: Funkerman, The Partysquad en Praia del Sol. Meer house namen worden in de komende weken bekend via social media. Nieuwsgierig naar de complete line-up voor de hardere stijlen? Check hem hieronder.

Megabase
B-Front
Chain Reaction
Wasted Penguinz
Atmozfears
Bass Modulators
Radical Redemption
Frequencerz
Digital Punk
E-Force
MC Renegade

Harddefinition
Bass-D
Mental Theo
The Darkraver
Marlice
Deepack
Luna
Dr. Rude
Norman
Raoul Coolman
Potato
Red Ace
MC The Russian

Tickets
Koop vandaag nog je ticket voor dit nieuwe festival op www.greenfieldsfestival.nl of bij een van de 450 Primera Stores bij jou in de buurt. Tickets kosten in de voorverkoop €30,- ex. Fee. De minimumleeftijd voor Greenfields Festival is 16 jaar.

Busvervoer vanuit heel Nederland!
De organisatie is een samenwerking met Event Travel aangegaan om het voor iedereen uit heel Nederland mogelijk te maken om met de bus naar Greenfields Festival te komen. Op de website van Event Travel staan er meer dan 50 opstapplaatsen richting Greenfields Festival. Staat jouw opstapplaats er niet bij en wil je toch graag met de bus naar dit festival dan kun je een e-mail sturen naar Event Travel. Meer informatie over het busvervoer en eventuele combitickets met korting vind je op http://greenfieldsfestival.nl/bustravel

Social Media
Volg Greenfields Festival op social media en blijf op de hoogte over het laatste nieuws, doe mee met leuke winacties en beluister heerlijke promomixen om alvast lekker in de stemming te komen: Facebook, Twitter.

8 opmerkingen

Yeah! :bounce: nice!
 
area 2 is wel erg lekker
12 oktober nog een buitenfestival.. gewaagd lijkt me!
Uitspraak van best of both worlds op dinsdag 6 augustus 2013 om 17:57:
Hmm er was ook een Greenfields Open Air in Munchen


Greenpeace at sea komt ook nog wel!
Uitspraak van Idrial op woensdag 7 augustus 2013 om 12:38:
tober nog een buitenfestival.. gewaagd lijkt me!


Denk wel dat er tenten komen te staan.
goed lezen!! ;-)
Met een ijzersterke line-up verdeelt over drie grote tenten, dik geluid, gave showelementen en entertainment hoopt de organisatie dit jaar met Greenfields Festival hoge ogen te gooien