Partyflock
 

Taste the Caribbean Music met live Toke D'Keda

gepubliceerd door , op
De bekende club Matrixx in Nijmegen en organisator en dansschool Amanné hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe dans- en muziekavond op vrijdag 23 augustus in de Matrixx: Taste the Caribbean Music. Deze avond staat bol van al het moois wat de Cariben aan entertainment te bieden heeft met de heerlijkste salsa, bachata, merengue, kizomba muziek en dans.

Bachata band 'Toke D' Keda' (Miami, USA)
Speciaal voor Taste the Caribbean Music komt op vrijdag 23 augustus 2013 de internationale Latijnse band Toke D' Keda tijdens hun 'European Summer Tour 2013' naar Nijmegen. Een unieke kans om te dansen op de swingende muziek van deze 9-koppige Bachata- en Caribische band uit Miami. Wereldwijd heeft deze populaire groep meer dan 1 miljoen cd's verkocht. Leadsinger Blazquez en zijn band zullen ongetwijfeld een weergaloze show neerzetten met vele bekende bachatanummers.

DJ's
Maar Taste the Caribbean Music biedt meer. Bekende Dj's in de Salsa scene zullen ook deze avond tot een waar dansspektakel omtoveren. Iedere Dj met zijn/haar eigen specialisme. Zo zullen de ervaren DeeJay O, vrouwelijke DJ Lady Rox, Bachata en Kizomba specialist en bekend van de Viva Bachata Parties DJ Jango en DJ Betho onder meer bekend van Dansschool Fusion Latina en afkomstig uit Nicaragua deze avond optreden.

Entertainment
Naast het optreden van Toke D' Keda en de DJ's zal er nog veel meer entertainment zijn gedurende de avond. De nieuwe showgroep Fusion Latina heeft met haar show "Mirame" direct succes geboekt! De elegante show met veel muzikaliteit is een lust voor het oog.
Het danspaar Niek en Mirte ('Salséa' van Dansschool Amanné) zal een demo Salsa Atiempo style geven. Een salsastijl waarbij het de dans en de muziek een eenheid vormen. En uiteraard mag een Kizombashow natuurlijk niet ontbreken. Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een korte Kizomba workshop, gegeven door Astrid Schuurmans van Dansschool Ya Salsa. Vanzelfsprekend zullen er gedurende avond lekkere Caribische hapjes volop verkrijgbaar zijn.

Tickets
Kaarten voor deze avond, die om 20.00 uur begint en om 03.00 uur eindigt, zijn op verschillende plaatsen verkrijgbaar en kosten €20,- in de voorverkoop en €25,- aan de deur. De kaarten zijn online makkelijk te verkrijgen via paylogic. Fysiek zijn de kaarten te koop bij elke Primera winkel in Nederland. Uiteraard zijn de kaarten tevens te verkrijgen bij Amanné: Tweede Walstraat 118, Nijmegen (bestellen: info@amanne.nl) evenals bij Dj Jango en Jolanda Koolman.

VIP arrangement:
Het is ook mogelijk een VIP-arrangement te bestellen via info@matrixx.nl.
Voor €350,- krijgt u een eigen VIP-Tafel voor 4 personen incl. een fles sterke drank en frisdranken en een 'Meet & Greet' met de band.

1 opmerking

 
Lijkt me leuk alleen beetje ver