Partyflock
 

Lunapark naar het strand

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 24 augustus 2013 is het langstlopende concept van Nederland weer terug in de club scene: Lunapark! Dit roemruchte feest uit Rotterdam zal op deze datum haar debuut maken met een strandeditie in de beste strandclub van Nederland: Beachclub Royal in Hoek van Holland!

Beachclub Royal pas perfect bij het concept Lunapark. Deze strandclub wordt niet voor niks ieder jaar gekozen tot beste strandclub van Nederland en in combinatie met Lunapark zorgen zij voor een heerlijke beachsetting. Intiem, maar ook groots zoals iedereen van Lunapark gewend is!

Line-up
De line-up is weer een heerlijke mix van de nationale top gecombineerd met frisse namen en dat allemaal gebaseerd op één ding dat hoog in het vaandel staat: kwaliteit! Zo staan dit keer op de strandeditie de headliners van de nationale top achter de draaitafels: Benny Rodrigues en ROOG! Zij zijn al jaren een vaste kracht op Lunapark en zowel Benny als ROOG hebben al aangegeven blij te zijn dat Lunapark weer terug is en zeker op het strand. De revelatie van afgelopen jaar met hun wereldhit 'Blackout' en ook van deze zomer staan op het programma. Deze twee energieke youngsters staan op bijna alle festivals in Nederland en touren de hele wereld door: Roul and Doors! De line-up wordt met meer dan 200% compleet gemaakt met de echte Rotterdamse house sound en door twee krachtpatsers uit de scène: Chris Rox en Jasper Clash. Lunapark On The Beach zal gehost worden door MC Dirty B.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te verkrijgen voor €15,- (ex. fee) en te koop via [presale element=party id=253500 type=ticketscript], www.lunapark.nl & www.footclub.nl & alle Primera winkels in Nederland.