Partyflock
 
­ Nederland

Morgen allerlaatste dag early bird Pleasure Island
Twee laatste hostings bekend

gepubliceerd door , op
Pleasure Island Festival
2 augustus 2013
Nog maar twee maanden en dan is het eindelijk zo ver! Pleasure Island 2013. Dit keer op een zeer compact en mooi festivalterrein dat 100% waterproof is. Het festival dat als enige de ruimte biedt voor iedereen overdekt! Maar de organisatie heeft een goed gevoel dat het zomaar 31 augustus heel mooi weer kan worden.

De organisatie doet er alles aan om jullie een topdag en -nacht te bezorgen. Een festival dat vijftien uur duurt en met zes stages voor ieder wat wils qua muziek. Zo waren de dj's al bekend van de mainstage, Scantraxx Freestyle, Crazyland en NRG VIBE. Nu komen de laatste twee hostings erbij en dat zijn niemand minder dan Luminosity die de trance verzorgt met djs als Menno de Jong, RAM, Ummet Ozcan, Ronny K, Giuseppe Ottaviani en Signum en Oldskool Gangsters van dj Rob vs Zino Classics van Francois. In deze area heb je de allerlekkerste oude knallers van 1990 tot 2000 en dat is een lust voor het oor. Djs in deze zaal: Rob & MC Joe, Francois, Genius, Report, Technooyer, Critical Mass, Miss Amy, CyRonn, Dean Perry, Michael Roger, Pat Wheelz en Kyran J




Pak nu op dinsdag 2 juli de allerlaatste kans op een early bird kaartje! Scheelt je toch weer 5 euro! Na dinsdag stopt de early bird actie meteen. Jullie hebben massaal gehoor gegeven aan de actie. Deze is na dinsdag helemaal uitverkocht. Ga naar koop tickets of koop tickets om je kaartje nog te scoren voor een leuke prijs. Voor maar 30 euro kun je al genieten van Pleasure Island! Om nog even in de mood te komen heeft de organisatie een heerlijke aftermovie voor jullie uit 2011!



Voor meer informatie www.crazyland.org en voor de grote winactie kijk je op Facebook.

7 opmerkingen

Wat baal ik dat ik hier niet bij kan zijn zeg.... We landen precies een dag te laat op Schiphol :'(
Iedereen veel plezier
Begint wel laat .. 15 uur ... beter 13 uur ,dus effe veranderen die openingstijd :lol: