Partyflock
 
­ Nederland

20 Years of Rotterdam Terror Corps in Eclipse, Rotterdam

gepubliceerd door , op
Zaterdag 14 september is het in Club Eclipse te Rotterdam tijd voor een speciaal evenement. Op deze avond en lange nacht viert Rotterdam Terror Corps zijn twintigjarig jubileum met een spetterend feest! Verdeeld over drie area's, voorzien met het beste (en hardste!) geluid, hoor je de lekkerste hardcore, early hardcore en hardere beats!

De line-up is gevuld met vele bekende nationale en internationale topartiesten die dit jubileum onvergetelijk gaan maken. De line-up wordt over twee weken bekend gemaakt via de verschillende websites en natuurlijk de websites van Club Eclipse, NRG Events en Rige Entertainment. Kaarten voor 20 Years of Rotterdam Terror Corps zijn nu te koop voor de speciale early bird prijs van €10 (ex. fee). Deze kaarten zijn te koop tot 21 juli 2013 (Let op! gelimiteerd aantal tickets!) Kaarten zijn o.a. te koop via de websites van NRG Events (nrg-events.nl) en Club Eclipse (club-eclipse.nl).

Speciale tattoo actie
NRG Events en Rige Entertainment hebben voor de bezitters van een Rotterdam Terror Corps-tatoeage een leuke actie ingesteld. Ben je in bezit van een origineel Rotterdam Terror Corps logo? dan kun je gratis naar het evenement op zaterdag 14 september in Club Eclipse, Rotterdam! Je moet dan het volgende doen: mail je volledige informatie (naam, e-mail adres e.d.) en foto van je zelf met tattoo naar info@nrg-events.nl. Mail zo snel mogelijk aangezien er een gelimiteerd aantal beschikbare plekken zijn voor deze actie.

Kaartverkoop
Kaarten voor 20 Years of Rotterdam Terror Corps in Club Eclipse, Rotterdam op zaterdag 14 september 2013 zijn nu te koop voor de speciale prijs van €10. Deze early bird kaarten zijn te koop tot 21 juli 2013, na deze datum of als de early bird kaarten eerder zijn uitverkocht, is de prijs van een ticket €22,50 (ex. fee). Er zijn ook VIP tickets beschikbaar met leuke extra's waaronder: snelle entree, gratis toiletten, VIP area en een gratis party t-shirt.

Websites en social media
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: club-eclipse.nl. Het evenement 20 Years of Rotterdam Terror Corps is ook te vinden op Facebook. NRG Events is ook op Twitter.

Verdere informatie
De minimale leeftijd voor 20 Years of Rotterdam Terror Corps in Club Eclipse, Rotterdam bedraagt 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 uur en eindigt om 07:00 uur.

10 opmerkingen

kon niet uitblijven natuurlijk..in Rotjeknor:)

niet aanwezig, niet mijn ding meer
Zou eigenlijk ook in Spijkenisse moeten komen. O:)

Ah, die goeie ouwe Cargo-tijd :lief:

20 jaar?
Ik heb er al 7 jaar niks meer van gehoord..
Alleen hun oude sound is goed!



Deze avond is er alleen al een ander feest, dat toch wel wat meer voorrang krijgt...
Uitspraak van Your Only Cure :bier: op dinsdag 25 juni 2013 om 22:15:
k heb er al 7 jaar niks meer van gehoord..

dat vind ik dan heel knap want ik luister net 6 jaar naar hardcore en heb RTC al meerdere malen zien optreden :P
zeker wel aanwazig ;)
Vind de muziek die ze tegenwoordig maken van een belabberd niveau.

Heb dat nieuwe album eens zitten luisteren en kon daaruit concluderen dat Rotterdam Terror Corps maar beter gewoon showtjes kan blijven geven en stoppen met het produceren van Hardcore.
Uitspraak van Designificance op woensdag 26 juni 2013 om 15:49:
nap want ik luister net 6 jaar naar hardcore en heb RTC al meerdere malen zien optre


:lol: