Partyflock
 
­ Nederland

Marco V en Marcel Woods laten gezicht weer zien in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Marco V en Marcel Woods laten gezicht weer zien in Eindhoven
21 juni 2013
Afgelopen weken doken op verschillende plaatsen in Eindhoven de hoofden op van Marco V en Marcel Woods. Midden op het voorhoofd van deze voormalige residents van de Danssalon en Hollywood, stond vrij prominent een QR-code. Als je deze scande, werd je doorverwezen naar een stop motion filmpje op Youtube. Het bleek dat de hoofden van de Brabanders als guerrilla stunt in het centrum van Eindhoven waren verspreid.

Minority Events organiseert op zaterdag 31 augustus Home-town Festival, op natuurbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Centraal staan Marco V en Marcel Woods, twee Eindhovense dj iconen die in deze stad als artiest groot zijn geworden. Zij worden die dag bijgestaan door Jordy Dazz, Justin Prime en Benjamin Bates.

De twee veteranen gaan op 31 augustus samen een exclusieve vijf uurs set neerzetten, waarvan de laatste twee uur 'back 2 back' zal zijn. Hierin zullen alle classics uit hun Danssalon en Hollywood periode de revue passeren. Een muzikale tijdreis dus, met klappers van toen en nu, waar iedere house, trance en classics liefhebber zijn vingers bij kan aflikken.

In het promo filmpje worden op creatieve wijze de dj loopbanen van Marco V en Marcel Woods weergegeven. Van de clubs waar het voor hen allemaal begon en hun reis over de wereld, tot aan de terugkeer naar hun 'hometown' op 31 augustus. Kijk hier het stop motion promo filmpje:

4 opmerkingen

Dat is wel echt cool....
Cool filmpje. :respect: