Partyflock
 

TIKTAK keert terug naar Bloomingdale

gepubliceerd door , op
TIKTAK XXL
12 juni 2013
TIKTAK keert terug naar Bloomingdale en komt op zondag 7 juli voor het eerst met een XXL editie naar het strand. Voor deze opening hebben ze heel wat supersterren weten te strikken.

Bassjackers: Deze toonaangevende internationale act draait ver over onze landsgrenzen en op alle grote festivals in ons eigen kikkerlandje.
Wereldberoemd in Nederland: The Partysquad. Hun tracks op de Mad Decent/Hollertronix EP zorgen voor explosies op de dansvloer. Luister ieder willekeurige Diplo en/of Major Lazer set van de afgelopen maanden en je snapt wat er wordt bedoeld met 'explosies'.
De mannen van The Partysquad zijn energiek en combineren elektronische knallers met verschillende stijlen.
Naast deze sterren zijn ook The Flexican & Sef aanwezig op het strand, Bumaye!
En wat dacht je van FeestDJRuud? Deze wandelende mash-up tussen goed en fout maakt zijn naam waar en laat overal een spoor van confetti achter.
Ook 'Money on my mind' dancefloor killers Dirtcaps zijn erbij, die net zoals opkomende superhelden Sem Vox en Kenneth G uitkijken naar deze XXL editie van TIKTAK.
Verder maak je party met Phalerieau, Rob Black en veel meer!

Verdeeld over een in- & outdoor stage komt de gezelligheid van alle kanten en zijn de hosts Mr. Simpson & Mr. VI uitgenodigd om het plaatje compleet te maken. Iedereen die vorige keren een strandeditie heeft meegemaakt weet wat ze bedoelen als ze zeggen: TIKTAK gaat slopen!