Partyflock
 
­ Nederland

Lucky Charmes presents Get Lucky in Little Buddha

gepubliceerd door , op
Get Lucky
31 mei 2013
Wil jij overrompeld worden door een dosis geluk? Zorg dan dat je vrijdag 28 juni in de Little Buddha Amsterdam bent, voor de nieuwe hype in de house scene: Get lucky!

Geluk is iets dat je overkomt. Een mooie avond in een fantastische omgeving, omringd met uitzinnige mensen, is de goede manier om je persoonlijke geluksmoment te creëren. Dat gaan ze met de Get Lucky avonden doen. De nadruk ligt hierbij op alle vormen van geluk. Geluk in de liefde, geluk in het spel of 'het geluk dat je favoriete plaat voorbij komt op een onvergetelijke avond!'. Om het geluk aan te wakkeren worden de lekkerste house en eclectic tunes gedraaid om een ieder in de juiste mood te brengen.

Vrijdag 28 juni wordt gelijk een extra speciale editie, aangezien de frontman van Get Lucky , DJ Lucky Charmes, op deze heugelijke dag zijn verjaardag viert! Lucky Charmes is met talloze releases op toonaangevende labels en optredens op grotere events en festivals, een gevestigde naam in de house scene. Het zal dan ook niet geheel verrassend zijn, dat bij de verjaardag van deze top DJ een topline-up gepaard gaat.

Lucky Charmes invites:
D-Rashid, Artistic Raw, DJ BIGGI, Fajah Lourens, LCD Soundsystem, Andy Callister, Howard D, Q82 (DJ Quintin), Miss Sugaware, Marc MacRowland, Riza (FunX), Robert Feelgood, E-Sonic,
Mitchell Masters, Outsiders, Rishi Bass, Mark Junior, Tony Verdult, Kimberlee Ramirez, Sjeazy Pearl, Rob Lee, Tom Ven, Chainsaw, Frank, Lina Ann, Giancarlo, Andrew Worth, Le Blas, Guessbeats, Robson Freitas, Awiin, Remy Referno, Munna , Rodney Music, Cameron Tyler, Tommy Deluxe. Hosts: MC Pryme, Jennifer Cooke, Joshua Khane, Fallony.


Om alvast in de juiste sferen te komen is vanaf nu een gloednieuwe Get Lucky mixtape die gratis te downloaden is op GetLucky.nl



Aan de locatie zal het niet liggen, aan de belachelijk harde line-up ook niet en aan de muziek al helemaal niet! Het enige wat nu nog ontbreekt ben jij! Dus zorg dat je erbij bent op vrijdag 28 juni 2013 want het dak zal eraf gaan!

Tickets koop je bij koop tickets.

1 opmerking