Partyflock
 

Red Bull Music Academy Night @ klinch

gepubliceerd door , op
Vrijdag 28 juni organiseert Red Bull Music Academy een clubnacht in de Amsterdamse Melkweg. De nacht staat in het teken van de steeds populairder wordende UK bass sound met op het programma The Streets frontman Mike Skinner (dj-set), T.Williams, Cinnaman en Chaiba. De voorverkoop startte dinsdag 4 juni.

Mike Skinner is vooral bekend als frontman van de Britse hiphop / garage act The Streets, waarmee hij vanaf mid jaren negentig een nieuw geluid ontketende binnen de Londense elektronische muziekscene. Tegenwoordig is hij vooral in de weer met zijn nieuwe act The D.O.T., waarvan begin mei dit jaar een nieuw album is verschenen. Mike zijn dj-sets zijn breed bass georiënteerd; van drum 'n bass tot house met veel eigen tracks.

Londenaar T.Williams maakt de laatste tijd veel indruk met house-georiënteerde releases die ergens het midden houden tussen Maya Jane Coles en Disclosure. Cinnaman is al jaren een van de voorlopers uit de Amsterdamse bass scene en Chaiba is een van de jongens achter het frisse Bangers & Mash collectief.

Over Red Bull Music Academy
Red Bull Music Academy is een reizende serie muziekfestivals en -workshops met artiesten die het verschil maken in de hedendaagse muziekwereld. Sinds 1998 reist de Academy de wereld rond, van Berlijn en Kaapstad tot Sao Paulo en New York. Beluister alle concerten, dj sets, interviews en specials via RBMA Radio. Met James Murphy, Questlove, Giorgio Moroder, Erykah Badu, Francois K. en vele, vele anderen.