Partyflock
 
­ Nederland

Bloody Sunday: Wat ga jij doen zondag 2 juni?

gepubliceerd door , op
Bloody Sunday
28 februari 2013
Opties:
1. Naar het strand? Nee veel te koud nog. Brrrr
2. Naar de Efteling? Te duur, geen geld voor!
3. Ikea, broodje hotdog eten.? Ben je gek ofzo!?
4. Crystal Venue?... Wat is daar? Damn, dat gaat hem worden: Bloody Sunday!

Zondag 2 juni staat weer genoteerd voor een dikke dosis hardcore en een flinke bak terror herrie. In Culemborg weten ze wel wat je met je vrije zondag moet doen. Ze hebben er zelfs een bijna heilige traditie van gemaakt! En de Bloody Sunday feesten zijn intussen bijna legendarisch geworden. Wie van hardcore houdt en op terror kikt kent de weg naar Crystal Venue intussen gewoon uit zijn hoofd.

Eigenlijk geeft Crystal Venue je gewoon elke keer een cadeautje met Bloody Sunday. Waar krijg je anders een pakket met een toptent, super soundsystem en een sloot aan top-dj's voor de prijs van een zonsopgang? Daar kun je gewoon geen nee tegen zeggen. Heel veel andere betaalde hardcore feesten komen hier niet eens bij in de buurt!



Bloody Sunday pakt 2 juni opnieuw goed uit met de volgende Artiesten:
Zaal 1. Bloody Sunday:
Dyprax
Nosferatu
Re-Style
Bass-D
Scott Marten
Shir-èL
Thunderdome Radio Crew
Ysiss
Raoul - D.K.C.
Ravekiller
Mc Buddha

Zaal 2. Terror Sunday:
Mr. Ivex
Noizefucker
Green Seduction
RDZ
Paranoizer

Al je geld uitgegeven aan festival kaartjes? Of je laatste centjes opgegaan aan een weekje Spanje? Geen stress: zoals alle trouwe fans natuurlijk al weten is de entree gratis. Je kunt ongedwongen en gezellig een drankje komen doen tot 01:00 of als je dat liever hebt gewoon hard stampend uit je plaat gaan. Wees wel zo slim om oordopjes mee te brengen, want Crystal Venue staat niet voor niks bekend als de hardste locatie van Nederland. En dat zul je weten ook!

En wat kan je verwachten?
Check de volgende beelden om zelf een oordeel te vellen:


Bloody Sunday heeft ook aan de thuisblijvers gedacht. Thunderdome Radio zal deze hele avond verwerken in een live blog compleet met interviews van de dj's. Stay Tuned! Maar één ding is zeker: als je thuis aan de speakers hangt baal je als een stekker dat je niet toch bent gegaan.

Zet ook 24 augustus in je agenda!
A propos weekje Spanje: als je je vakantie plant, zorg er dan voor dat je in elk geval 24 augustus even een tussenstop maakt in Culemborg! Fucking Bastards maakt zich daar op voor intussen alweer haar derde verjaardag! Midsummer hardcore en terror op zijn best! You live for the harder styles? Dan is dit een absolute must!

6 opmerkingen

Zeker een optie met die kou.
 
Werkzaam bij Core Science
Artiest {SHOWLIST artist 74352, 77596}
We hebben er zin in. Vooral op terror sunday te vinden.
 
Artiest Ravekiller
super veel zin in :D gaat een topper worden :D
 
mr Ivex :)
optie 5: ff 1of 2 weekies naar de zon :)