Partyflock
 
­ Nederland

Junkie XL maakt filmmuziek voor vervolg 300

gepubliceerd door , op
Junkie XL maakt filmmuziek voor vervolg 300
21 mei 2013
ArtiestJunkie XL Site
Junkie XL gaat de muziek verzorgen van een grote Hollywoodproductie. De Nederlandse muzikant werkt aan de soundtrack van 300: Rise Of An Empire. Dat maakte het management van de dj dinsdag bekend. De film is het vervolg van de historische actiefilm 300 uit 2006.

Eerder werkte Junkie XL al mee aan films als The Dark Knight Rises, Madagascar 3 en Man Of Steel. 'Het is een droom die uitkomt om de muziek voor zo'n grote film te maken', laat de muzikant weten in een persverklaring.

Hij ontmoette Zack Snyder, de producent van de film, bij zijn werk voor de Superman-film Man Of Steel. 'Het is een eer om met Zack te werken. Hij is een regisseur en producent met een geweldige staat van dienst, die bovendien alle ruimte laat voor mijn creativiteit en ideeën.'

Vervolg
Snyder regisseerde 300, maar is bij het vervolg betrokken als producent. Noam Murro neemt de regie van 300: Rise Of An Empire op zich. Hij is bekend van de komedie Smart People. Junkie XL, die eigenlijk Tom Holkenborg heet, maakte eerder muziek voor games als Need For Speed en Burnout. 300: Rise Of An Empire moet volgend jaar verschijnen.

Bron: Nu.nl

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
:respect: werpt de samenwerking met Hans Zimmer toch z'n vruchten af :)
 
:respect:
Bazen film 300 'This is Sparta!" Een film over hoe een volk moet zijn. Trots, oprecht en strijdbaar.