Partyflock
 
­ Nederland

Wave Festival op zaterdag 17 augustus in het groene Twiske

gepubliceerd door , op
Na het succes van afgelopen jaar brengen Breakfast Club & Les Enfants Terribles je op zaterdag 17 augustus de tweede editie van Wave Festival. Het meest knusse buitenfeest van Amsterdam strijkt weer neer in de groene omgeving van Paviljoen 't 't Twiske. Voor maar 21,50 euro brengen de organisaties een topprogramma met zes internationale artiesten naar de wateren aan het groene 't Twiske.

Wave Festival bleek in 2012 de grote verrassing van het festivalseizoen. Het werd een fantastische dag met duizend fijne mensen onder de zon. Op een groen veld, omgeven door mooie bomen en een fris meer, bracht Wave begin augustus fijne muziek en leuke mensen samen. Dit jaar wordt niets veranderd aan deze intieme opzet. Alleen doen de organisaties er een klein schepje bovenop. Twee fijne chill areas aan het water en in het bos, goed biologisch eten en een line-up waar niemand om heen kan, maken het recept van Wave compleet. Deze editie worden er een mini-Vintagemarkt en een grotere chillarea aan het intieme festivalterrein toegevoegd. Er is voor elk wat wils.

Wave zoekt het ook dit jaar binnen de spannende muzikale randjes van house en techno. Het festival verkiest de niche boven gebaande paden, met acts die niet vaak in Nederland staan. Zo kent Wave dit jaar maar liefst zes internationale gasten met Deepchord (live) uit USA, Claro Intelecto (live) uit Engeland, Basic Soul Unit uit Canada, ItaloJohnson uit Duitsland en Marco Shuttle uit Italie. Hollandse glorie is er in de vorm van afsluiter Delta Funktionen en dj sets van JP Enfant, Brent Roozendaal, Tom Liem, Jaime Frias en Tommy Kornuijt. Voor liefhebbers, door liefhebbers dus.

Deepchord (live) (Echospace, Soma, Verenigde Staten)
Delta Funktionen (Delsin, LET, Nederland)
Claro Intelecto (live) (Delsin, Verenigd Koninkrijk)
Basic Soul Unit (Nonplus, Dolly, Mathematics, Canada)
ItaloJohnson (ItaloJohnson, Duitsland)
Marco Shuttle (Eerie, Italië)
JP Enfant (Trouw, LET, Amsterdam)
Tom Liem (Breakfast Club, Amsterdam)
Tommy Kornuijt (Breakfast Club, Amsterdam)
Jaime Frias (Breakfast Club, Amsterdam)
Brent Roozendaal (Breakfast Club, Amsterdam)

Wie geniet van een knus festival en de betere vierkwats-maat kan op zaterdag 17 augustus zijn lol op. Want zowel Breakfast Club als Les Enfants Terribles bewezen in het verleden al meerdere malen dat zij een geheel eigen vibe kunnen creëren. Wave is verrassend en onderscheidend en daarom steken beide organisaties hun handen in het vuur voor dit festival. Met die wetenschap plus bovengenoemde zaken is de rekensom compleet. Wave is een feit!

Koop nu via koop tickets voor €21,50 je toegangsbewijs!