Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe club met internationale allure opent binnenkort haar deuren

gepubliceerd door , op
Nieuwe club met internationale allure opent binnenkort haar deuren
13 mei 2013
LocatieCell
Waar voorheen de Cinescope op de Schrijverstraat 2 gevestigd was, zal binnenkort Cell haar deuren openen. Aan de metamorfose van het gebouw wordt al ruim een jaar met man en macht gewerkt. Cell is een club met een unieke experience en biedt kwaliteit in alle facetten wat ongekend is in de Nederlandse clubwereld. Er zullen veel bekende nationale en internationale acts naar de Schrijverstraat 2 in Almere gehaald worden. Doelstelling is om een breed gevarieerd programma aan te bieden waarmee diverse doelgroepen bediend worden.

Om dit te bereiken zal deze nieuwe Club de beschikking krijgen over de modernste lichtshows en meest geavanceerde geluidsinstallaties. Cell heeft twee zalen waar elke week diverse shows acte de présence zullen geven. Op de vrijdag en zaterdag geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.

Natuurlijk zal er een groot openingsweekender plaatsvinden op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus. Tijdens deze opening zullen diverse bekende Nederlanders en VIP's aanwezig zijn naast grote acts die de avond zullen vullen. Wil jij hier ook bij zijn? Koop dan nu je ticket op de website of bij alle Primera winkels en wees getuige van een avond om nooit meer te vergeten.

Cell wil ook graag jong DJ talent een kans geven en organiseert hiervoor een Resident DJ contest. Wil jij een vaste DJ worden in deze nieuwe club geef je dan snel op.

Wil jij meer informatie hierover, bezoek dan de webpagina www.clubcell.nl en blijf op de hoogte door lid te worden van de nieuwsbrief.