Partyflock
 

Volgende week een speciale editie van Full Moon in The Sand

gepubliceerd door , op
Full Moon brengt Miami en Ibiza naar Amsterdam met Midnight Sun! Op zaterdag 18 mei zal men de ultieme beachparty in The Sand beleven. The Sand zal in heerlijke zomerse sferen zijn en heeft Full Moon extra hete acts en mooi entertainment.

Dus kom in je zomerse outfit naar The Sand en de organisatie maakt er een extra zwoele nacht van om heerlijk met je voeten in het zand of in het water los te gaan op de beste beats van één van je favoriete dj's.

Bereid je dus voor om samen met al je vriendjes te gaan genieten van al het moois dat er te zien zal zijn. Palmbomen, zwembad, jacuzzi, strandsfeer, kleurrijke lichtshow, spannende acts en veel meer tropische verrassingen! Vanaf 22:00 uur zal The Sand de deuren naar het subtropische paradijs openen zal Midnight Sun door gaan tot 5 uur met de lekkerste en sexy beats! Vanwege het slechte weer in Nederland heeft Full Moon besloten om hun beachfeest binnen te doen.



Laatste kans Vroegboektickets
Laatste vroegboektickets zijn nu verkrijgbaar voor 30 euro en VIP voor 40 euro. Bestel ze snel via:

koop tickets
koop tickets
Easyticket
Seetickets

Op=op!

Line up
Erick E
Jean
Randy Katana
Spider
Peter Woodz
Ruben Vitalis
Roomer
MC Stanford



Ultimate VIP experience (eigen tafel met jacuzzi)
De speciale luxe VIP tafels zullen elk met een private 8 persoons-jacuzzi hebben, natuurlijk inclusief een fles champagne, fles sterke drank naar keuze en frisdrank. Mooi uitzicht over het feest, een parkeerplaats voor de deur, aparte VIP ingang en lekkere versnaperingen. Mail naar info@thewhitenight.nl voor meer info.



Dresscode
Zomerjurkjes, lichte kleding (bijvoorbeeld een witte broek met een witte shirt, blouse), strandkleding zoals strandjurkjes, shorts, bikini's, badpakken. Zwemkleding onder je kleding is toegestaan. Geen jeans.

1 opmerking

Full Moon, altijd een goed feest!