Partyflock
 
­ Nederland
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!

Harmony of Hardcore presenteert anthem en mixalbum

gepubliceerd door , op
Harmony of Hardcore presenteert anthem en mixalbum
7 mei 2013
FeestHarmony of Hardcore the Festival · The path to the ultimate hardcore feeling
Datumzaterdag 18 mei 2013
WinactieHarmony of Hardcore the Festival actiegesloten
LocatieDe Roost
Na een veel te lange winter is het festivalseizoen eindelijk los gebarsten! Een van de festivals waar het meest naar uitgekeken wordt is Harmony of Hardcore. Op zaterdag 18 mei zullen duizenden ravers naar festivalterrein De Roost in Erp trekken om te genieten van meer dan 70 artiesten. Van 14:00 uur tot middernacht verwennen legendes als Tha Playah, Panic, Noize Suppressor, Claudio Lancinhouse en vele anderen ons met de hardcore van vroeger en nu. Harmony of Hardcore beslaat het hele spectrum, van early tot mainstream tot terror.

Harmony of Hardcore: Mixed by Tha Playah & Panic
Daar hoort natuurlijk een moddervet mixalbum bij, twee cd's met hardcore in vele gedaanten. De eerste cd is gemixed door niemand minder dan Tha Playah en Panic, twee legendes uit de stal van Neophyte Records. De heren staan al geruime tijd aan de top van de hardcore. Deze mix is dan ook een heerlijke combinatie van de allernieuwste tracks en de grootste hits van de afgelopen jaren. Op de eerste cd staan onder andere klappers als 'Let The World Resonate' van D-Passion en 'Strength' van Nosferatu. Daarnaast staan er nummers van talenten op zoals 'The Catalyst' van J-Roon & Kosmix.

De tweede cd is een goede aanvulling op deze compilatie met tracks als 'Hate Me Like A Pro' (Nosferatu), 'Santiago' (Angerfist en Miss K8) en 'The Remedy' (Neophyte feat. MC Jeff). Van het beruchte This Is Hardcore album kan je hier ook Placid K's 'Come Down' en 'Restart The Party' van Art of Fighters vs Nico & Tetta terug vinden. Alles bij elkaar vormt de Harmony of Hardcore compilatie een must-have voor iedere toegewijde gabber.

Lead The Way (Harmony of Hardcore 2013 anthem)
Het anthem van Harmony of Hardcore 2013 is gemaakt door Tha Playah en E-Life, genaamd 'Lead The Way'. De heren zijn de studio ingedoken om wederom een dik anthem in elkaar te zetten. Ze kunnen alvast verklappen dat dit ruimschoots is gelukt. Een voorproefje kan gehoord worden in de trailer van Harmony of Hardcore die hier te vinden is.

Tickets en info
Tickets voor Harmony of Hardcore zijn nog steeds te koop. Maar wacht niet te lang, eerdere edities van Harmony of Hardcore waren op voorhand uitverkocht en het lijkt erop dat ook dit jaar Festivalterrein de Roost vol zal staan met gabbers! Voor tickets en info kijk je op www.harmonyofhardcore.nl

12 opmerkingen

Heel veel zin in! Vorig jaar één van mijn mooiste feestjes dus dat gaat het dit jaar ook vast weer worden, nu nog hopen op mooi weer :-)
Topshit, topfeest word vast top :D
Wordt alweer mn 5e Harmony! Elk jaar wordt beter en beter; kan niet wachten! :cheer:
Fucking Zin in :) yeah :D beste Feest van het jaar
Harmony of Hardcore beslaat het hele spectrum, van early tot mainstream tot terror.


De cd ook? Misschien weer eens een reden om te kopen.
Gruwelijk veel zin in zoals ieder jaar:-D
 
Uitspraak van Tumult op woensdag 8 mei 2013 om 12:25:
De cd ook? Misschien weer eens een reden om te kopen.


Gemixed door tha playah en panic dus geen terror en ook geen early.
laatste aanpassing
maxxx zin in wordt me eerste harmony hopen dat het weer mee werkt !!!