Partyflock
 
­ Nederland

Cake presents RBDjan releaseparty

gepubliceerd door , op
Cake
23 april 2013
FeestCake · RBDjan releaseparty Renaissance
Datumdonderdag 16 mei 2013
WinactieCake actiegesloten
LocatieBitterzoet Site
Cake is een nacht niet alleen maar gevuld met zoete en hartige lekkernijen, maar ook met die heerlijke oldskool en newskool music vibe die je mee terug neemt in de tijd en weer back to the future. Na alweer zes succesvolle edities te hebben gehad is het weer tijd voor nummer zeven!

Deze keer gaan ze het anders doen, niemand minder dan RBDJAN zal zijn releaseparty voor zijn aankomende EP 'Renaissance' vieren met Cake. 'Renaissance' betekent letterlijk 'wedergeboorte', hiermee laat RBDJAN een andere kant van zich zien. Zijn EP is persoonlijk en elk nummer is autobiografisch. Van zijn relaties met vrouwen, THC en zijn fans. De producties zijn ook commerciëler en muzikaler dan dat je van hem gewend bent. 'Renaissance' bevat producties van Spanker & Kris Salvathore, allemaal opgenomen door Ryan Lisse in SPEC Studios en gemastered door Brownie Dutch. Deze nacht belooft dus heel wat te worden want door middel van gast bijdrages van o.a. Darryl, Brace, Sjaak, Brownie Dutch en Cimo Fränkel, zal deze editie wat extra zoetigheid met zich mee brengen.

Zowel oude en jonge muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen en aan hun trekken komen waardoor veel bezoekers van alle leeftijden deze zoete editie altijd wel weten te vinden. Van Scram Jones & TV-host Phalerieau achter de decks en suprise visits van Ghostface Killah en Styles P, we geven je altijd die extra flavour! Een smakelijk feestje met elke keer weer een lekkere verrassing, dus beter ben je ook aanwezig op 21 februari. En als je toch al bezig bent, laat dan meteen je smaak papillen verwennen door met Broodje Met mee op een reis te gaan van onbegrensde culinaire mogelijkheden uit de Surinaamse keuken!

Van cupcakes tot cake pops, caketails of cakeshots, er is altijd wel iets lekkers aanwezig! Make sure you get your piece of Cake, welke wordt verzorgd door niemand minder dan Marina's Cake! Naast het feit dat RBDJAN de guest host is voor deze avond, hebben ze deze maand voor jullie on Cake deck duty, voor de allerlekkerste hip hop, R&B, trap en dancehall tunes: Jane Doe, SteviieWonder, Chief & Kesh en The Freshmen.

Tickets bestel je bij koop tickets!