Partyflock
 
­ Nederland

Sunnery James & Ryan Marciano op Koninginnedag terug in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Kingsdayspecial
12 april 2013
FeestKingsdayspecial · 3 Yrs AIR
Datumdinsdag 30 april 2013
LocatieAIR Site
Als je de hele wereld over vliegt om in de verste uithoeken duizenden mensen te laten genieten van je muziek, en het publiek overal aan je voeten ligt, dan is het makkelijk om te vergeten waar je trouwste fans zich bevinden. Gelukkig is dit niet het geval voor Sunnery James en Ryan Marciano. Na een lange periode vol tours in het buitenland en draaien op de grootste festivals, hebben zij plek in hun drukke schema kunnen vinden om terug te keren naar AIR in Amsterdam. Dit doen Sunnery James en Ryan Marciano niet op zomaar een datum; Op 30 april staan deze twee grootmeesters van de herkenbare housesound zij aan zij in AIR om een avond neer te zetten als nooit te voren. Uiteraard doen ze dit niet alleen en krijgen zij versterking van toptalenten als Jaz von D, Randy Vicious, Rubix en Quinten 909. Samen zorgen de DJ's in deze droom line-up dat de avond eigenlijk nu al in de boeken kan als legendarisch.

Op 30 april aanstaande, is Amsterdam getuige van een historische gebeurtenis. Er wordt geschiedenis geschreven en Koninginnedag zal nooit meer hetzelfde zijn. We krijgen weer een koning! Dat het feestje voortaan met recht Koningsdag gaat heten zullen Sunnery James en Ryan Marciano dan ook dubbel en dwars bewijzen; deze kings of the dancefloor zijn dan ook van plan om het driejarig bestaan van AIR, Koningsdag én hun eigen terugkeer naar één van hun favoriete clubs niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Sunnery James en Ryan Marciano releasden onlangs in februari de speciaal voor 'Energy 2013' geproduceerde track 'Firefaces':



Momenteel touren Sunnery James en Ryan Marciano door de Verenigde Staten, maar speciaal voor deze eerste 'Koningsdag' zullen zij Nederland aandoen, om het land op zijn grondvesten te doen schudden.

3 opmerkingen

Ziet er in het filmpje uit alsof iedereen het vet vond maar het stond aardig stil tijdens hun set....
de cheddar onder de kaasmuziek
deze video is toch opgenome in de HMH?