Partyflock
 

Hardstyle in de bollenstreek
BassInvaders invites Luna

gepubliceerd door , op
Bass Invaders
16 maart 2013
17 Mei zal jongerencentrum Solution op haar grondvesten trillen met de komst van Bass Invaders invites Luna! Vanaf 22:00 deze luilaknacht neemt organisatie Strength of Steel de avond, en nacht over in Hillegom met de komst van o.a. hardstyle icoon Luna, Haarlems duo BSSNVDRS (Bass Invaders) en winnaar van de 0251 dj contest, dj Redstyle.

Strength of Steel is een organisatie ontstaan uit een hechte vriendengroep die inmiddels meer dan 25 jaar ervaring heeft in de dance scene. Wat SoS onderscheid van andere organisaties, is het hard maken voor nieuw talent. In samenwerking met Jordens DJ School worden contests georganiseerd, de winnaars van deze wedstrijden krijgen vervolgens de kans hun skills te tonen op één van de 'Invites'.

2010 Was het, dat er voor het laatst een evenement in jongerencentrum Solution was waarbij de hardere stijlen van de dansmuziek aan bod kwamen. 17 mei, luilaknacht 2013 komt hier verandering in, en organiseert Strength of Steel zijn eerste 'Invites'. Bij dit evenement is niemand minder dan DJ Luna uitgenodigd, onder meer bekend van het hardstyle label StraightOn Records, en Minus is More.

Naast Luna zal deze nacht ook de BSSNVDRS (Bass Invaders) acte de présence geven. Dit producer duo uit Haarlem heeft onlangs getekend bij DFC restyle en is op dit moment keihard bezig aan de weg te timmeren. Het is dus niet meer dan logisch dat zij de eerst 'Invite' voor hun rekening zullen nemen!

De kick off word verzorgd door DJ Dance @ G, lid van Genetic Dj Team. In het kader van Jordens DJ school zal Redstyle vervolgens zijn kunsten komen vertonen. Deze winnaar van de 0251 dj contest heeft inmiddels al een paar succesvolle gigs op naam staan zoals; 'De Wereld draait Hardcore' (A9 Studio's Uitgeest) en Royal Madness (De Vorstin Hilversum). De organisatie is dan ook zeer verheugd dat hij bij Bass Invaders Invites aanwezig zal zijn. De avond zal worden afgesloten door Brothers in Arms en DJ Silver Shadow, zij staan garant voor vuige rawstyle in de late uurtjes.

De gehele line-up zal gehost worden door MC The Intellectual Killer.

Tickets kosten in de voorverkoop €7,50 en zijn te krijgen bij koop tickets.

8 opmerkingen

 
Goed bezig SoS! Even checken of ik oppas kan fixen :)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 24 april 2013 om 15:19:
Goed bezig SoS! Even checken of ik oppas kan fixen :)


SOS :D
 
Hehe ja. Dacht zal lekker populair meedoen met alles maar afkorten :P
Word een top feestje
Artiest {SHOWLIST artist 7549, 1496, 71943, 16591, 109}
Ja, ik heb er zin an!!!
Sol..... bestaat dat nog?
Uitspraak van Sassem op maandag 29 april 2013 om 20:33:
Sol..... bestaat dat nog?


We zetten het weer op de kaart voor de hardere stylen