Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en laatste info Super Sunday Queensnight Special
Central Studios, Utrecht

gepubliceerd door , op
Super Sunday
5 maart 2013
FeestSuper Sunday · Queensnight special
Datummaandag 29 april 2013
WinactieSuper Sunday actiegesloten
LocatieCentral Studios Site
Dit jaar is koninginnenacht extra feestelijk! Deze dag zal de geschiedenis in gaan als laatste koninginnenacht en de dag waarop prins Willem Alexander Prins van Oranje, Koning Willem Alexander wordt. Het belooft een historische nacht te worden met uiteraard een koninklijke line-up.

Niemand minder dan 'the golden boys' Sunnery James & Ryan Marciano zorgen voor een knallende laatste Super Sunday Queensnight Special. Ook de andere hofleveranciers liegen er niet om. Met o.a. Gregor Salto en ROOG in het Theater en The Flexican & Sef en Dj's Prime & WaxFiend in het door Supah! Dupah! gehoste Ballroom moet het wel een koninklijk mooi feestje worden. Vier Bea's laatste Queensnight met een troonshuffle op de grootste namen uit de house scene in een prachtig aangeklede Central Studio's!

Theater met SJRM
De bekende Super Sunday Sound zal door de speakers knallen in de Theater Area. Met trots presenteert Super Sunday in haar Theater Area een twee uur durende set van de koninklijke sterren Sunnery James & Ryan Marciano. Gregor Salto, ROOG, Franky Rizardo, Delivio Reavon & Aaron Gill, Jaz von D en Andy Foreman maken de oranje getinte line-up van de Theater Area compleet.

22.00 – 23.00 Delivio Reavon & Aaron Gill
23.00 – 00.00 Jaz von D
00.00 – 01.00 Franky Rizardo
01.00 – 02.00 ROOG (Hardsoul)
02:00 – 04:00 Sunnery James & Ryan Marciano
04.00 – 05.00 Gregor Salto

Ballroom by Supah! Dupah!
De Ballroom wordt dit maal gehost door Supah! Dupah! En dat betekent een area met belachelijk veel oude én nieuwe hits, liefde en top dj's. De lekkerste eclectische house, r&b, hip hop, latin, trap en classics komen voorbij. Alles gaat in de mix en niets is te gek. The Flexican & Mc Sef, Dj Prime & Dj WaxFiend (Encore), FS Green, Girls Love DJs, Dom, Lomp & Famous en natuurlijk Supah! Dupah! Resident FLAVA zijn present. Oranje boven!

23.00 – 00.00 Dom, Lomp & Famous
00.00 – 01.00 Girls Love DJs
01.00 – 02.00 FLAVA
02.00 – 03.00 Dj Prime & Dj WaxFiend (Encore)
03.00 – 04.00 The Flexican & Mc Sef
04.00 – 05.00 FS Green



Kaarten
Het ziet er naar uit dat de Queensnight Special dit jaar eerder gaat uitverkopen dan de jaren ervoor. Let op: Er zal dus geen deurverkoop zijn! Kaarten zijn €27,50 (ex service fee) en online verkrijgbaar via de Super Sunday Facebookpage en alle Free Record Shops en Primera winkels bij jou in de buurt.

Openbaar vervoer/ pendelbussen
Met de bus: vanaf Utrecht CS lijn 5 stopt voor de deur van Central Studios
Met de trein: station Zuilen is op 5 min loopafstand van Central Studios
Vanaf 02.30 uur zullen er pendelbussen rijden vanaf Central Studios naar Utrecht CS Jaarbeurs

Parkeren
Volg de aanwijzingen voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.

Kluisjes
Na de kaartcontrole zijn er kluisjes om jassen en tassen op te bergen. De huur van een kluisje kost 6 euro plus 5 euro borg, die je terug krijgt al je het sleuteltje weer inlevert.

Blijf op de hoogte van de laatste ins & outs van de Super Sunday Queensnight Special via Twitter en Facebook.