Partyflock
 

Metz trapt strandseizoen af met een dikke line up in Hoek van Holland

gepubliceerd door , op
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 19 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz On The Beach neer bij de al drie jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal! The Real House Event doet met Pinksteren haar naam eer aan: ROOG (exclusieve 2 uur set) Michel de Hey, René Amesz, Chris Rox & MC Stanford zullen garant staan voor een legendarische strand editie in de Hoek!

ROOG is niet meer weg te denken en staat al jaren op Metz garant voor een avond vol Quality House Music. Ook deze avond zal hij jullie weer meenemen op reis vol vocalen en trommels. Een exclusieve twee uur set is dan ook iets waar iedereen weer naar uitkijkt. De tweede man is iets waar Metz trots op is dat hij vanaf nu ook The Real House Event heeft uitgekozen om zijn kunsten achter de pioneers te tonen: Michel de Hey! Velen zijn door deze grootheid in aanraking gekomen met de eerste houseklanken en op Metz zal hij tonen wat een geweldenaar hij is. Hey is in the house!

Maar er is meer: René Amesz! Deze Beatmaster reist over de hele wereld. Van Ministry of Sound in Londen en naar Korea, maar ook de grote festivals in Nederland staan regelmatig in zijn agenda. Ook op Metz is hij geen onbekende meer maar in Hoek van Holland maakt hij zijn debuut. Last but not least zal Resident Chris Rox weer aantonen wat hij in mars heeft. De vocalen zijn deze avond in handen van MC Stanford.

Metz & Beachclub Royal zorgen al drie jaar lang voor het enige echte strandfeest in Hoek van Holland. En op deze Eerste Pinksterdag (de volgende dag is iedereen vrij) zal de eerste editie van deze zomer plaatsvinden aan het geliefde strand van alle Metzers. Natuurlijk begint het al vroeg, want bij minder weer starten ze om 18.00 uur maar is het mooi weer dan bestaat de kans dat ze naar buiten gaan en zullen ze eerder aftrappen! Het event gaat door tot 01.00 zodat iedereen gewoon nog van zijn Tweede Pinksterdag kan gaan genieten.

Tickets bestel je via koop tickets!