Partyflock
 
­ Nederland

18hrs festival 2013 maakt de complete line-up bekend!

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 13 juli 2013 reizen vele diehard festivalgangers voor de derde keer af naar het Balkhaventerrein gelegen aan het Noordzeekanaal in Zaandam voor het langst durende 1-dags festival van Nederland. Verdeeld over zeven in & outdoor stages ga je 18 uur lang los op de lekkerste deephouse, techhouse, minimal en techno op het intieme Balkenhaven terrein! Op de 18hrs Festival Facebookpage waren zowel de hostingspartners als een groot gedeelte van de line-up al bekend gemaakt. Nu is het tijd om de complete line-up bekend te maken net als de stage indeling.

Line-up
Rejected & 300MPH nemen de open air stage voor hun rekening met een ijzersterke internationale programmering bestaande uit: Davide Squillace, Marc Romboy, &ME, Mark Fanciulli, Edwin Oosterwal, Joey Daniel & Jeff Moore

Super trots is de organisatie dat de clubavond uit Barcelona, Elrow, zijn debuut maakt in Nederland op 18hrs Festival:
Wie ooit de legendarische zondagavond uit de Row14 club in Barcelona heeft bezocht, weet wat hij kan verwachten: compleet gekkenhuis, spectaculaire acts, waanzinnige vibe. Kortom een feest voor gevorderden. Op de Elrow stage staan Technasia, 2000 and One, Marc Maya, De La Swing en de nieuwe minus held Joran van Pol.

Het Objectivity label van de New Yorkse house legende Dennis Ferrer maakt ook zijn debuut op 18hrs Festival. Naast Ferrer reizen ook André Hommen, Lilith, Santé & Quentin van Honk naar de Balkenhaven om de (deephouse) sound van Objectivity ten gehore te brengen.

Dit jaar is de Amsterdamse technoavond Click voor de derde keer aanwezig op 18hrs Festival. Techno en tech-house liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de line-up van Click met Sandwell District, Egbert (live), De Man Zonder Schaduw, Anton Pieëte, Wouter de Moor, Stefano Richetta & Marcus Gehring.

Ook voor de derde keer op rij zullen Bar27 & Linke Soep een front vormen en de binnenzaal overnemen met hun attractieve nachtprogrammering: Flashmob, Quazar (live), Bakermat, Billy Mason, Philip Young & Bert Jimmink.

Lebensgefahr T3chno en Strak nemen de 2 kleinere indoorzalen voor hun rekening.

De complete line-up:

Rejected vs 300MPH
Davide Squillace
Marc Romboy
&ME
Mark Fanciulli
Edwin Oosterwal
Joey Daniel
Jeff Moore

El Row Barcelona
Technasia
2000 and One
Marc Maya
De La Swing
Joran van Pol

Objektivity
Dennis Ferrer
André Hommen
Lilith
Santé
Quentin van Honk

Click
Sandwell District, Egbert (live)
De Man Zonder Schaduw
Anton Pieëte
Wouter de Moor
Stefano Richetta
Marcus Gehring

Bar27 loves Linke Soep
Flashmob
Quazar (live)
Bakermat
Billy Mason
Philip Young
Bert Jimmink

Lebensgefahr T3chno
Camiel Daamen (live)
Rapunzel
Mirella Heimgartner
HDN aka Henzel & Disco Nova
Dutch Maniak
Ritzi Lee
Shiela Hill
Tom Tom b2b Gabi
MGig b2b Organized Chaos

Strak
Industrialyzer
Spark Taberner
Mixso Curls
DiscMode
Van Nooij

18hrs: facts, food & festival fun
Naast al het muzikale geweld is erop 18hrs Festival uiteraard alle gelegenheid om te chillen langs de waterkant aan het Noordzee kanaal welke ook in de nacht geopend blijft. Langs De Kade vind je ook een vernieuwde en uitgebreidere food area en cocktailbar.
Even uitwaaien kan in de nostalgische zweefmolen, die wegens grote succes van vorig jaar weer aanwezig zal zijn.

18hrs: route & tickets
Het unieke Balkenhaven terrein in Zaandam ligt op fietsafstand van Amsterdam, waarbij je het terrein met de pont 24 uur per dag kunt bereiken.

Bemachtig je ticket voor € 36,50 ex fee via www.18hrsfestival.nl en koop tickets.

1 opmerking

Gelijk met Morse Festival......... Erg balen dat ik dit moet missen weer :-(