Partyflock
 

R&B All Stars 27 april in Rain

gepubliceerd door , op
R&B All Stars
17 april 2013
FeestR&B All Stars · Dirty East
Datumzaterdag 27 april 2013
WinactieR&B All Stars actiegesloten
LocatieRain Site
Zaterdag 27 april is het tijd voor wederom een keiharde R&B All Stars editie. Dit keer hebben een speciale Dirty East editie, want ze hebben niemand minder dan de nummer 1 R&B Hip Hop deejay uit het oosten in the building: Deejay SQ! Hij is 'the King of the East', want zijn skills zijn onevenaarbaar. Zaterdag de 27ste zal jij dit te zien en te horen krijgen! Dit mag je niet missen!

Rhythm & blues
R&B is de muzieksoort die zich door de jaren heen heeft geëvolueerd tot één van de meest beluisterde muzieksoorten ter wereld. Het omschrijft tegenwoordig al veel meer dan het voorheen deed. R&B hip hop, swingbeat, oldskool en black music vallen allemaal onder deze afkorting. Ook op zaterdag 27 april zal de Rain jullie het beste van het beste uit deze scene ten gehore brengen. Je hoeft je niet af te vragen wat er komen gaat, duidelijkheid voor alles en R&B voor iedereen!

Special ladies night
R&B All Stars wordt een speciale ladies party, want dames kunnen voor 24:00 uur gratis naar binnen. Na 24:00 uur komen op één voorverkoop ticket 2 dames naar binnen. Dus heren jullie weten wat dit betekent...

De R&B All Stars dirty east crew line-up is klaar om de Rain een onvergetelijke nacht te bezorgen. Met trots presenteren ze de All Stars voor zaterdag 27 april:

SQ
Mitchell Supreme
Pulse the Kid
Rodney Music

Hosted by: Ferdi, Evaldo & Vergillio

Ze werken met een gastenlijst tot 00:30 uur. De hosting wordt gedaan door Ferdi, Vergillio & Evaldo. Zorg dat je er dus meer dan top uitziet!. Heb je geen plek op de gastenlijst weten te bemachtigen, dan is de voorverkoop €10,- (excl. fee) via onder meer koop tickets. Een gastvrouw verwelkomt je met een versnapering en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!