Partyflock
 
­ Nederland

Oprichter DOTF Radio viert verjaardag met topnamen

gepubliceerd door , op
Oprichter DOTF Radio viert verjaardag met topnamen
4 april 2013
DOTF Radio is er al een poosje zoet mee, maar de timetable voor DOTF Radio voor vanavond is dan toch eindelijk definitief. Een radio-avond die geheel in het teken zal staan van oldschool en de verjaardag van Mar / Sneaky-D, oprichter van DOTF.

DOTF (radio) was gedurende tien jaar lang een begrip in Nederland. Het ging vaak niet eens om het maken van de 'perfecte radioshow', het was vooral erg gezellig. Djs kwamen van heinde en ver om maar even te mogen draaien. In uitzonderlijke gevallen zelfs vanuit Engeland en België. Het leek een soort organisch concept te zijn, niemand sprak over verwachtingen en toch was iedere show voorzien van dezelfde toffe vibe. Oldschool djs en vooral de minder toegankelijke B-kantjes verdienen gewoon een radio-podium. En dat was ook eigenlijk wat DOTF deed: djs met moeilijke, vergeten muziek dat podium gunnen. Tegelijkertijd merkte men ook dat het voor de djs onderling een klein feestje was om juist samen die muziek te kunnen draaien. Commerciële boekingen bieden niet altijd de ruimte om te doen wat je muzikaal écht trekt, bij DOTF was die ruimte er wel.

'De line-up van mijn verjaardag liegt er niet om, dit zijn mijn helden van vroeger en nu. Ik ben wederom retetrots en dankbaar als een malle! Na deze show ga ik eens per twee maanden DOTF radio hervatten waarbij veel ruimte is voor opkomende djs die zijn verknocht aan de oude sounds. Ik ga deze shows presenteren en vormgeven met Li-Z die je wellicht nog kent van onze dj-special.' aldus Mar.

Luister vanavond vanaf 19:00 naar beatsessions.com!

9 opmerkingen

Commerciële boekingen bieden niet altijd de ruimte om te doen wat je muzikaal écht trekt, bij DOTF was die ruimte er wel.

BAM...en zo is het maar net! Gefeliciteerd DOTF, tuned in tonight :yes:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
(y)
Hopla :-D
Klinkt erg fijn!!! Goed begin van het weekend zo......
laatste aanpassing
Het ene "wow" na het andere "oh ja" moment :)
Is het opgenomen? 8)
ik hoop van wel dat me setje is opgenomen :D
laatste aanpassing
http://beatsessions.com/2-days-after-2/