Partyflock
 

Next live tijdens R&B Classixx in Matrixx

gepubliceerd door , op
R&B Classixx
5 februari 2013
Op zaterdag 20 april is het de beurt aan de R&B groep Next om een liveoptreden te verzorgen tijdens de tweede editie van R&B Classixx. Er zullen deze avond uitsluitend R&B en Urban klassiekers uit de jaren '80, '90 en 2000 gedraaid worden door Dj's ITL, Styles, Orlando en Menace.

De aftrap van R&B Classixx in februari was een regelrecht succes. De leuke avond vol Rhythm-and-Blues en urban klassiekers met als hoogtepunt een fantastisch optreden van Blackstreet. Vergeet op een R&B Classixx avond de moombhaton, trap, reggaeton, house en eclectische muziek van hedendagen. Op zaterdag 20 april zijn het alleen maar de echte R&B hits aangevuld met een aantal heerlijke 'gouwe ouwe' uit de Hip Hop en Urban die de klok slaan.

Hoogtepunt van komende R&B Classixx zal een live optreden zijn van Next. Wie kent de hits van de Amerikaanse R&B groep niet? 'Too Close' en 'Wifey' zijn daarvan de meest bekende. Maar onder anderen ook debuutsingle 'Butta Love' en 'I Still Love You' hebben het goed gedaan in de internationale hitlijsten. Frontman R.L. (Robert Lavelle Huggar) heeft een speciale boodschap voor alle R&B Classixx fans:



Tickets voor R&B Classixx kosten slechts €10,- (ex fee) in de voorverkoop via www.matrixx.nl of elke Primera winkel in Nederland. De deuren gaan om 23.00 uur open voor dames vanaf 18 jaar en heren vanaf 21 jaar (ID verplicht). Aan de deur kosten kaarten €15,-.

VIP tafels kosten €300,- voor 4 personen en fles drank incl. frisdrank. Tafels dienen uitsluitend gemixt te zijn met mannen en vrouwen. Meer info en reserveringen: info@Matrixx.nl of 024-344 99 48

1 opmerking

 
De deuren gaan om 23.00 uur open voor dames vanaf 18 jaar en heren vanaf 21 jaar (ID verplicht). Aan de deur kosten kaarten €15,-.

VIP tafels kosten €300,- voor 4 personen en fles drank incl. frisdrank.

Belachelijk hoor, klikte mis op dit en zag het staan haha :lol: (N)
laatste aanpassing