Partyflock
 

XXlerator deelt 27 april gratis CD's uit

gepubliceerd door , op
XXlerator
27 maart 2013
FeestXXlerator · CD Release
Datumzaterdag 27 april 2013
LocatieMatrixx
🇳🇱
🇬🇧
Onlangs werd XXlerator uitgeroepen tot 'Best Club Night' tijdens de Internationale Hard Dance Awards. Organisator Matrixx is natuurlijk ontzettend trots op die waardering van het publiek en bij een prijs hoort een traktatie, dus die schuld lost Matrixx dan ook graag in. Op zaterdag 27 april lanceer XXlerator een nieuwe dubbel CD met de beste hardstyle tracks van het moment tijdens een nieuwe editie van XXlerator met onder andere Zatox en Ran-D. Alle bezoekers van deze XXlerator krijgen deze dikke dubbelaar mee naar huis: gratis!

Dubbel CD
Verspreid over 2 dikke cd's vind je de beste tracks van het moment. CD 1 bevat een verrassende mengeling van euforische tracks van zowel nieuw talent als de grote namen uit de scene; precies zoals je van XXlerator gewend bent. Ben jij meer een echte rauwdouwer? Dan kom je met CD2 helemaal aan je trekken, want daar wordt het gaspedaal flink ingetrapt met een selectie van de hardste tracks van het moment. Hoe deze dubbel CD exact ingevuld wordt, hoor je binnenkort.
De XXlerator dubbel CD is vanaf 27 april overal verkrijgbaar voor €14,99. Maar koop jij een ticket voor de XXlerator van 27 april? Dan ontvang jij 'm helemaal gratis wanneer je naar huis gaat!

XXlerator – 27 april
Deze avond staat naast de lancering van de nieuwste XXlerator CD natuurlijk vooral in het teken van de beste hardstyle! Daarom nodigt XXlerator dit keer de top van de scene uit voor een ongekende editie van XXlerator. Bekijk hier de line-up:

Zatox 🇮🇹
Adaro & B-Front
Ran-D Live
E-Force
Art of Fighters 🇮🇹
Code Black
Adrenalize 🇩🇰
Devon K.
Hosted by MC Villain

Tickets
Nu denk je natuurlijk: 'Die CD verbergen ze zeker in de toegangsprijs!'. Nee hoor! Een kaartje voor XXlerator van 27 april kost €20,- (ex fee), dus het kadootje is écht een kadootje! Tickets bestel je vanaf maandag 1 april om 20:00 via www.XXlerator.com.

9 opmerkingen

 
tenminste nog iets gratis in deze kritische tijden :)
 
Tenminste 1cd in de kast :')
+1 voor Matrixx
Zeer goeie actie! En line up ziet er ook lekker uit.
 
(y) voor de Matrixx ;)
zeer goede actie van Matrixx, big up!
Goeie promotie actie
Artiest Eluzive
Goede actie! +1 voor de Matrixx!
Heeeeleeeee wildeeee!!!