Partyflock
 

Speciale actie DJ Ruffneck presents Ravers Night · 2 mensen op 1 ticket

gepubliceerd door , op
Ravers Night
8 februari 2013
FeestRavers Night · DJ Ruffneck presents
Datumzaterdag 16 maart 2013
WinactieRavers Night actiegesloten
LocatieEclipse
Het legendarische concept 'Ravers Night' is aanstaande zaterdag 16 maart terug voor de tweede editie in de nieuwe opzet. DJ Ruffneck heeft in samenwerking met NRG Events het feest weer nieuw leven ingeblazen. Ravers Night betekend 100% pure early hardcore, artcore en early rave uit de gouden tijd van o.a. de Energiehal en Sporthallen Zuid. Het beste van vroeger zonder dat er mainstream hardcore, mash-up's of andere nieuwe muziek doorheen gedraaid wordt!

De locatie voor DJ Ruffneck presents: Ravers Night is Club Eclipse te Rotterdam (voorheen bekend als Outland) Het feest wordt gehouden in de grote zaal, met de verdiepingen, van Club Eclipse. Hier zijn er geen 'sound limits' dus dit betekend dat het geluidssysteem tot de max getest gaat worden. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts € 15,- (ex. fee) en zijn te koop via de bekende Voorverkoopadressen en op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl

2 mensen naar binnen op 1 ticket
Omdat het feest verplaatst is van de 'basement' zaal van Eclipse naar de grote zaal is de capaciteit meer dan verdubbeld. NRG Events heeft nu samen met Club Eclipse besloten om de bezoekers de kans te geven om iemand mee te nemen op 1 gekocht kaartje! Dit betekent dan; twee mensen naar binnen voor de prijs van een kaartje! Dit geld alleen op kaarten gekocht in de voorverkoop. Voor vragen en info mail naar: info@NRG-Events.nl

De timetable voor 'DJ Ruffneck presents: Ravers Night' is als volgt

22:00 – 23:30 D'Spyre vs Lyrix
23:30 – 01:00 Dione
01:00 – 02:15 Ruffneck
02:15 – 03:30 DJ Rob
03:30 – 04:45 Predator
04:45 – 06:00 The Outside Agency
Hosted by: MC TMC

Trailer Ravers Night 16-03-2013


Kaartverkoop
De 200 'early bird tickets' zijn compleet uitverkocht. Kaarten zijn nu te koop voor slechts € 15,- (ex. fee) Aan de deur kost een ticket € 20,- Kijk voor tickets en meer informatie op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl Kaarten zijn natuurlijk ook te koop bij alle Primera winkels en Freerecordshop vestigingen in Nederland.

Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.ret.nl. Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Merchandise
Tijdens 'Ravers Night' in Club Eclipse is er ook een uitgebreide merchandise stand aanwezig waar je verschillende artikelen kunt aanschaffen zoals; t-shirts, caps, truien, jassen, waaiers en nog meer.

Websites en verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de site van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl De minimale leeftijd voor 'DJ Ruffneck presents: Ravers Night' in Club Eclipse, Rotterdam bedraagt 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 06:00.

10 opmerkingen

Ik heb nog 2 early bird kaarten voor de liefhebber
Artiest {SHOWLIST artist 27375, 62069}
beetje hetzelfde principe als viva la fren... met hun uitdeelactie van kaarten voor dit weekend.
Uitspraak van Niet-Zo-Nuchtere-Zeeuw:vaag: op donderdag 14 maart 2013 om 15:31:
Geld die 2 mensen op 1 ticket actie ook voor early-bird tickets?


early-bird is toch ook voorverkoop ofniet dan:X
Je ziet toch dat er voor aardig wat feesten minder kaarten worden verkocht..
Toch crisis?
Uitspraak van -TVB- op donderdag 14 maart 2013 om 16:55:
Je ziet toch dat er voor aardig wat feesten minder kaarten worden verkocht..
Toch crisis?


Denk toch dat mensen geld achterhouden voor de aankomende festivals!
Uitspraak van *B@LLEBO* op donderdag 14 maart 2013 om 21:48:
Denk toch dat mensen geld achterhouden voor de aankomende festivals!


True, maar als je genoeg geld had ging je naar beide toch :)
Uitspraak van -TVB- op vrijdag 15 maart 2013 om 08:16:
True, but if you have enough money, you went to both anyway :)


Idd.