Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland Wild West was super, check de aftermovie
Royal Splash voor de boeg

gepubliceerd door , op
Crazyland is alweer een week geleden, maar nog praten de mensen erover. Wat een feest en wat een sfeer. Iedereen had zo zijn best gedaan om er mooi uit te zien. Dank allen daarvoor. Crazyland komt altijd eens per half jaar en Crazyland Most Wanted wordt de volgende editie in november. Dat duurt nog heel lang en gelukkig kan de organisatie zeggen dat er al over een maand een ander feest komt... Royal Splash!

Een feest dat in acht jaar tijd zo populair is geworden dat veel mensen uit heel Nederland op dit jaarlijks terugkomend feest zitten te wachten. Royal Splash is leuk, Royal Splash is uniek! En door de strenge toegangseis dat je met je vrouw moet komen is het nu een feest met de allerbeste sfeer! Met drie zalen waarin de beste house wordt gedraaid, kun jij genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Heb jij geen zin om een bommetje te maken op de allerlekkerste beats? Dat kan ook. Er zijn meerdere area's waar je kunt dansen of loungen zonder dat je met je voeten in het water staat. Koop je ticket bij koop tickets of koop tickets.

Aftermovie Crazyland


Nog maar een maand en dan gaan de deuren open van Royal Splash! Een feest wat je mee moet maken in je leven. Wil je genieten van uniek entertainment op het water? Houd je van Scantraxx freestyle? Of van classics of house? Houd je van de beste dj's die er zijn? Houd je van bommetjes maken in een unieke locatie in het centrum van Nederland? Royal Splash is een feest uit duizenden en eenmaal geweest dan kijk je alweer uit naar de volgende editie.

De organisatie kan het niet vaak genoeg zeggen. De voorverkoop loopt keihard en zoals het er nu uit ziet gaat Royal Splash ook uitverkocht. De opstelling zal in deze mooie locatie maximaal zijn. Alle zalen zijn open en alles zal er aan gedaan worden om het sportpaleis tot een waar sprookje te laten ontpoppen. De organisatie is pas tevreden als jullie met een glimlach naar buiten lopen. Voor meer informatie, films en foto's kijk je op www.crazyland.org Op Facebook heeft de organisatie een leuke winactie! Kijk snel.

8 opmerkingen

Word de eerste keer, zo benieuwd! maar zal vast goed komen aangezien crazyland het organiseerd :)
Uitspraak van Thamikesite op dinsdag 12 maart 2013 om 18:00:
Word de eerste keer, zo benieuwd! maar zal vast goed komen aangezien crazyland het organiseerd :)

:-)
Jihaaaa, pool party time!!!
Enof we er een feestje van gaan maken :-)
Uitspraak van Sabke op dinsdag 12 maart 2013 om 18:27:
pool party time!!!


Zin in!!! 1e keer!

En mooie aftermovie trouwens! Heb wel wat gemist zo te zien!
laatste aanpassing
Uitspraak van Daanic op woensdag 13 maart 2013 om 09:59:
1e keer!


En zeker niet de laatste...believe me! ;-)