Partyflock
 
­ Nederland

Rock the Boat 2013 op de Pure-Liner in Zwolle

gepubliceerd door , op
Rock the Boat
8 april 2013
Na de succesvolle wintereditie van Rock the Boat zal ook de zomereditie op hèt partyschip bij uitstek, de Pure Liner, plaats gaan vinden. De Pure Liner leent zich uitermate goed voor de zomerse deluxe editie van Rock the Boat omdat het dak en alle schuifpuien open kunnen. Zoals je van dit unieke concept gewend bent kun je dus de hele dag feesten, loungen en heerlijk eten en drinken in de open lucht. Wil je een virtueel rondje door de Pure Liner lopen? Dat kan hier:



Op eerdere edities draaiden DJ's zoals Nicky Romero, Dennis van der Geest en JoeySuki. Ook voor deze editie zal het team van Danza Events weer hun uiterste best om een dikke line-up te kunnen programmeren. Deze line-up wordt later aangekondigd. Wat al wel bekend is, is dat de heren van de ShowShakers weer aanwezig zijn. Zij zullen deze avond achter hun speciale cocktailbar de heerlijkste cocktails serveren met veel show en entertainment.

Rock the Boat (deluxe) is zaterdag 20 Juli van 15:00 tot 23:00. De opstapplek is de Scaniahaven (Russenweg 16) in Zwolle. Vanaf daar kiezen ze het ruime sop en zal er een vaarroute van ruim vijf uur afgelegd gaan worden.

Tickets voor Rock the Boat (deluxe) kosten € 30-, zijn vanaf 1 april te koop via www.danzaevents.nl, koop tickets, De Rechter van Steenwijk, Restaurant Eindeloos in Emmeloord, Nico Brillen & Lenzen in Zwolle, Crazy Kappers Groningen, Optie 1 Wolvega en alle filialen van de FreeRecordShop. De zomeredities van 2011 en 2012 waren binnen no time uitverkocht dus wees er snel bij!

Dit keer zal er niet alleen een bus rijden vanaf Steenwijk maar ook vanaf Emmeloord en Hoogeveen. Voor € 15,- brengt de bus je heen en terug . Tickets voor de bus zijn ook vanaf 1 april te koop bij De Rechter van Steenwijk en Restaurant Eindeloos in Emmeloord.

1 opmerking