Partyflock
 

Overclocked neemt Hardkema over

gepubliceerd door , op
Na twee succesvolle edities van Overclocked in de Klok in Harkema had de organisatie besloten verder te groeien dan de Klok groot is. Met een grote editie in Damwoude was de toon gezet voor een nieuwe toekomst. Momenteel wordt er daarom ook hard gewerkt aan een vervolg op dit succes. Ook de Klok kon niet lang leeg blijven. De organisatie ging over naar de heren van Hardkema. Maar het organiseren van feesten is niet voor iedereen weg gelegd. Toen Overclocked zag dat het feest in het water dreigde te vallen, wilde Overclocked zijn roots niet los laten. Ze grepen in en komen daarom met een nieuwe editie: Hardkema: Saving the clock!

Deze editie zal volledig in het teken staan van een DJ contest. De winnaar van de contest zal op de volgende Overclocked zijn kunsten mogen vertonen voor een groot publiek! Van Hardkema zijn er een aantal DJ's overgebleven die zich tegenover Overclocked opnieuw moeten bewijzen. Ben jij ook de beste DJ in jouw omgeving, meld je dan zo snel mogelijk aan en stuur je setje naar Overclocked. Je kan jezelf aanmelden tot 22 maart 2013. Daarna zullen er een aantal winnaars worden gekozen die op zaterdag 6 april vanaf 21:30 in Harkema mogen strijden om de beste DJ te worden. Er zullen twee winnaars gekozen worden, èèn uit de hardstyle en èèn hardcore scene!

Ben jij geen DJ maar hou je wel van een feest of ben je bevriend met een DJ die absoluut niet mag ontbreken op de volgende Overclocked, dan mag je dit ook zeker niet missen! Alle DJ's zullen hun uiterste best doen om jou ervan te overtuigen dat zij de beste zijn. Het publiek bepaald mede wie er uiteindelijk de winnaar wordt. Dit wordt daarom wel de spannendste editie in de Klok ooit! Wanneer je mee wilt doen aan de DJ contest, schrijf je dan in door voor 22 maart een mail te sturen naar info@overclocked.nl met daarin een link naar je setje. Een professionele jury zal hier de kandidaten selecteren. Dus kom zaterdag 6 april naar de Klok in Harkema en don't forget your clock!

3 opmerkingen

Lekker bezig jongens!