Partyflock
 
­ Nederland

Lentekriebels op zondag eerste Paasdag met onder meer Quintino en Yellow Claw

gepubliceerd door , op
Lentekriebels
11 februari 2013
Terwijl hopelijk de laatste sneeuwbuien aan ons voorbijtrekken, wordt het tijd om het volgende seizoen en daarmee een nieuwe dikke Kriebelseditie aan te kondigen. Stijgende temperaturen, een heerlijk zonnetje, vrolijke mensen...en de vele feestdagen: de lente is een seizoen om naar uit te kijken. Kriebels trakteert je op een knallende editie op zondag 31 maart. Het wordt namelijk weer dansen tot je er bij neer valt tijdens Lentekriebels. Zondag? Jazeker, want op maandag ben je vrij vanwege Pasen. En een lang weekend vier je natuurlijk met een mooi feestje. Op de beats van de beste dj's werk je in Central Studios aan een nieuwe dosis kriebels! Met Quintino, Lucien Foort, The Flexican, Girls Love DJs, Yellow Claw and many more.

Studio 1 – met o.a. Quintino en Lucien Foort
In studio 1 ga je los met Quintino. De dj tourt in 2013 met Tiësto, heeft zijn eigen avond in Las Vegas en zal Azië, Australië en Zuid-Amerika aandoen. Gelukkig blijft de dj achter de legendarische plaat 'Epic' ook trouw aan eigen land en zal hij op Lentekriebels laten horen waarom hij de hele wereld over reist. Een andere interessante naam is Tom Swoon. DJMAG en Billboard Chart Verenigde Staten zijn het helemaal met elkaar eens: Tom Swoon is 'it'! Tijdens Lentekriebels zal Swoon voor het eerst op Nederlandse bodem draaien. En dan is daar ook nog Lucien Foort: deze Nederlandse dj en producer ademt muziek en staat bekend om zijn energieke sets waarbij je wel moet dansen. In studio 1 zullen ook Alvaro, Julian Jordan, Delivio & Aaron en Mc Roga acte de présence geven.

Studio 2 – met o.a. Yellow Claw en The Flexican
De hosting van studio 2 is in handen van niemand minder dan Eclectic Paradise. Achter deze naam schuilt het succesvolle Jammin Agency dat verantwoordelijk is voor de legendarische Super Sunday feesten en Supah! Dupah! Bij Eclectic Paradise gaat alles in de mix met veel gekkigheid en zijn de kriebels gegarandeerd. Het wordt hard losgaan op onder meer Girls Love DJs: een geoliede DJ/MC act die zelfs de meest ervaren partycrowds laat smeken om meer. Ook present in studio 2 is The Flexican, die inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene behoort. Samen met woord-kunstenaar en rijmkoning Sef levert hij de perfecte ingrediënten voor de beloofde kriebels. Het feest is compleet met de mannen van Yellow Claw die met een genadeloze partymix van hiphop en dubstep Central Studios zullen afbreken. Vince Moogin en Lady Bee maken de line-up compleet.

Combitickets Lente- en Zomerkriebels
Na het succes van de early bird tickets van Zomerkriebels Festival zijn de resterende Zomerkriebels combitickets inmiddels ook bijna uitverkocht. Met een korting van maar liefst €19,- kan je voor slechts € 50 euro genieten van twee kriebelende events. Grijp snel je kans en bestel hier een combiticket voor het te laat is. Het reguliere ticket voor Lentekriebels bestel je hier.

Winterkriebels Aftermovie
Om alvast in de stemming te komen en de drang naar meer kriebels te stillen, kun je hier alvast de aftermovie van Winterkriebels bekijken:



Bekijk ook eens de website, like de Facebookpage en volg Lentekriebels op Twitter via @kriebelsNL.

1 opmerking