Partyflock
 

Programma HOAX-avonden voorjaar 2013 bekend

gepubliceerd door , op
5 Days Off
29 november 2012
Feest5 Days Off · HOAX & Rwina Records
Datumwoensdag 6 maart 2013
LocatieMelkweg Site
FeestNosaj Thing
Datumzondag 17 maart 2013
HOAX, de bass music clubnight van de Melkweg, presenteert dit voorjaar een aantal ijzersterke avonden met de absolute top uit het genre. Op vrijdag 5 april wordt de line-up van HOAX aangevoerd door Dorian Concept en Starkey. De volgende editie vindt plaats op vrijdag 21 juni met een liveshow van Gold Panda en het Britse duo Letherette. Eerder werd aangekondigd dat HOAX op zondag 17 maart een liveshow van Nosaj Thing presenteert. Tenslotte host HOAX tijdens 5 Days Off het nachtprogramma op woensdag 6 maart in de Melkweg, met onder andere Hudson Mohawke, Baauer, Jackson and his Computer Band, Araabmuzik en Eprom. De kaartverkoop voor alle avonden is inmiddels gestart via Melkweg

De komende maanden wordt binnen HOAX de volle breedte van de hiphop- en beats-geörienteerde bass-muziek uitgelicht. Dorian Concept en Starkey hebben beiden muziek uitgebracht op het Britse Ninja Tune label en brengen al een aantal jaar steady vernieuwende releases uit, de één vanuit Wenen, de ander vanuit Londen. Verder komt op 5 april de Amerikaanse beatbouwer Salva op bezoek. Op 21 juni staat een optreden van de Londense klanktovenaar Gold Panda op het programma. Zijn melodieuze tracks lenen zich perfect voor een spetterende liveshow. Recent bracht hij een nieuwe EP uit en het nieuwe album is op komst. Naast hem staat op de line-up het Britse duo Letherette, dat dit jaar zijn eerste album uitbrengt, eveneens op het Ninja Tune label. Vorige week werd de liveshow van Nosaj Thing op zondag 17 maart al aangekondigd. Dit uit Los Angeles afkomstige wonderkind bracht kort geleden zijn tweede album "Home" uit. Nosaj Thing maakt een mysterieuze mix van beats, dubstep en electronica. Voor die tijd is er op 6 maart nog de speciale 5 Days Off nacht gehost door HOAX en Rwina Records.

Clubnacht HOAX staat in het teken van de nieuwe sounds die hun roots vinden in de dubstep, hiphop en beats: diepe, meeslepende bassen, dubby geluiden, rauwe rave synths, mooie melodiën en percussie waar je onmogelijk stil op kunt staan. Kortom: het vernieuwende en grensverleggende partygeluid van dit moment. HOAX is in mei 2012 van start gegaan. Op eerdere edities stonden o.a. Lazer Sword, Machinedrum, Om Unit, Pinch, Slugabed, Pixelord en Chrissy Murderbot. De nacht wordt elke editie gehost door DJ+ en Catharina Gerritsen.

Woensdag 6 maart 5 Days off - day 1 Hosted by HOAX & Rwina Records
Tijd 22:00 - 5:00
Hudson Mohawke, Baauer, Araabmuzik, Eprom, Krampfhaft, Brutuzz, Jameszoo, Akkachar, DJ+
Tickets: Ticketmaster
Minimumleeftijd 16 jaar!

Zondag 17 maart Nosaj Thing Hosted by HOAX
Aanvang 20:30
Tickets: Ticketmaster

Vrijdag 5 april HOAX @ klinch
Tijd: 23:00 - 5:00
Dorian Concept (Ninja Tune, 🇦🇹), Starkey (CIVIL Music, Planet Mu, 🇺🇸), Salva (FoF Music, Frite Nite, 🇺🇸), DJ+ (HOAX, 🇳🇱), Know VA (HOAX, 🇳🇱)
Ticketlink: Ticketmaster
Minimumleeftijd 18 jaar!

Vrijdag 21 juni HOAX @ klinch
Tijd 23:00 - 5:00
Live: Gold Panda (Various Production, UK), Letherette (Ninja Tune, UK), DJ+ (HOAX, 🇳🇱)
Meer artiesten volgen
Ticketlink: Ticketmaster
Minimumleeftijd 18 jaar!

klinch is het electronic music platform van de Melkweg. Al vijf jaar lang is het de plek voor relevante, vernieuwende elektronische muziek: van beukende techno en warme indie-electronica tot rauwe beats en bassgeluiden. Onder klinch vallen diverse clubavonden: HOAX, Rara Aves, 50Hurtz, WIRED, Major League, Electric Deluxe, Gem Session, Balans en daarnaast verschillende showcases en label nights.

1 opmerking

Dit feest is een grote HOAX? Sta je dan voor een dichte deur? :P